Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lbakos kérdése:
Hol tudnék érvényesülni meleg prostiként? 18/f
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam oldalakon stb de eddig semmi. Szüleimet és a kistestvéremet szeretném támogatni anyagilag, de eddig még nem nagyon tudom.Diák munkát is vállaltam, de azt felsem tudom élvezni mivel a besgítek ahogy csak tudok a szüleimnek. Tudtok ajánlani valamit?2015. nov. 9. 17:21
1/6 anonim válasza:
A prostit, most felejtsd el, de külföldön sok munka van és akkor haza tudnál küldeni pénzt ;)
2/6 anonim válasza:
Jaj kérdező, miért nem azt írod, hogy élveznéd..? Jössz itt az álszent dumával, azt közbe meg csak szívesen szopnál pénzért...
1.:Keress normális munkát, vagy tanulj tovább.
2.:Keress fel egy pszichiáter, ő majd segít a továbbiakban.
3/6 anonim válasza:
2 válaszoló. Neked legyen mindegy hogy ki hogyan kérdez. Nincs szükség ilyen valaszolókra.
4/6 anonim válasza:
Most mindenáron prosti akarsz lenni, vagy csak szükségleti megoldás?
Amúgy Bécsben, Svájcban elég jól keresnek az ilyenek, okulj Gagaszarból.
Na jó, őt ne kövesd...
5/6 anonim válasza:
Tovább próbálkozol a diákmunkaközvetítő cégeknél. Ha látják rajtad, hogy Nagyon akarsz dolgozni, akkor adnak neked idővel munkát. De ha 18 évesen tudnál időt szakítani a prostitúcióra, akkor feltételezem, hogy valami komolyabb munkára is lenne időd. Sokféle módja van a pénzkeresésnek (normális munkára értem), csak fel kell találnia magát az embernek. Nagymamám így mondja: nem a munka után kell szaladni, hanem Elé, mert ha csak utána szaladsz, sosem éred utol
6/6 anonim válasza:
menj el dolgozni! keress pénzt és támogasd a családodat. na azzal hogy a lábadat tárod szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!