Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a melegség jelei?
Utolsó:Pontosan:)
Esetleg te tudsz ilyesmit?
"Szerintem olyan jelekre gondol a kerdezo ami alapjan mas (akar itt gondoljat onmagara) kepes megallapitani valakirol h meleg-e :)"
Hát ilyesmi, hogy "lányokkal lóg", meg "rózsaszín pólót visel", biztos nem számít ilyennek, mert ezek csak sztereotípiák, valójában a melegek annyiféleképpen viselkednek, ahányan vannak.
Nem vagyok meleg csak bi:)
De abszólut nem látom senki hogy meleg
Hát az az igazság, hogy a melegek döntő többsége titkolja a melegségét, így rajtuk általában semmit nem venni észre (hiszen nem akarnak melegnek kinézni, mivel titkolják).
Ami árulkodó jel lehet: ha nagyon belemerül a beszédbe, akkor a kézmozdulatain látszódhat, vagy mondjuk az utcán járva nem fordul meg látványosan egy jó csaj után (ahogy a heterók teszik). De ezek se mindig jönnek be. Szerintem az a legjobb, ha nem a "civil" életből próbálod kikeresni a melegeket, hanem az internet segítségével melegekkel ismerkedj, s akkor rájössz, hogy a "civil" életedben is mennyi sok a meleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!