Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mik lehetnek a melegség jelei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek a melegség jelei?

Figyelt kérdés
Azon kivűl,hogy lányokkal lóg!

2016. dec. 31. 15:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Utolsó:Pontosan:)

Esetleg te tudsz ilyesmit?

2016. dec. 31. 16:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem olyan jelekre gondol a kerdezo ami alapjan mas (akar itt gondoljat onmagara) kepes megallapitani valakirol h meleg-e :)"

Hát ilyesmi, hogy "lányokkal lóg", meg "rózsaszín pólót visel", biztos nem számít ilyennek, mert ezek csak sztereotípiák, valójában a melegek annyiféleképpen viselkednek, ahányan vannak.

2016. dec. 31. 16:18
 13/22 anonim ***** válasza:
14%
Felforr a kávé a kezében!
2016. dec. 31. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom hogy meleg vagy-e de ha igen, akkor ahogy telik az idő kialakul egy angolba gaydar-nak nevezet "képesség", érezni fogd a srácokon hogy játékban vannak. Én is érzem de pl egy bi vagy meleg srácot nem annyira tudok megkülönböztetni.
2016. dec. 31. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Enis csak azt tudom mondani mint az elottem szolo, ez a "melegradar" nalamis mukodik az esetek nagyobb szazalekaban de ez se tevedhetetetlen. Kulso altalanos jele meg igazabol nincsen annak aki meleg, vannak akikrol az eletbe nem mondanam meg h azok, mert nemlatszik rajtuk egyaltalan:)
2016. dec. 31. 18:17
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok meleg csak bi:)

De abszólut nem látom senki hogy meleg

2016. dec. 31. 18:24
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

Hát az az igazság, hogy a melegek döntő többsége titkolja a melegségét, így rajtuk általában semmit nem venni észre (hiszen nem akarnak melegnek kinézni, mivel titkolják).

Ami árulkodó jel lehet: ha nagyon belemerül a beszédbe, akkor a kézmozdulatain látszódhat, vagy mondjuk az utcán járva nem fordul meg látványosan egy jó csaj után (ahogy a heterók teszik). De ezek se mindig jönnek be. Szerintem az a legjobb, ha nem a "civil" életből próbálod kikeresni a melegeket, hanem az internet segítségével melegekkel ismerkedj, s akkor rájössz, hogy a "civil" életedben is mennyi sok a meleg. :)

2016. dec. 31. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:
57%
masszőr vagyok és van tapasztalatom ilyen téren
2017. jan. 1. 07:56
 19/22 anonim válasza:
88%
A legjobb barátom meleg és én sem értettem honnan tudja kivel játszanak azonos kapura. Ő is azt mondta nekem, hogy megérezni az ilyesmit. Hát én nem tudom, ha nem együtt növünk fel, akkor soha nem jövök rá, hogy mi a helyzet vele. De mivel én egy nagyon kíváncsi emberke vagyok mondott nekem egy tuti tippet. Mosolyogj rá a srácra aztán figyeld a reakcióit. A legszembetűnőbb, hogy visszamosolyog-e, de ott vannak még az apróságok, hogy hogyan tartja a kezét, megváltozik-e a tartása, ha igen hogyan stb. Ez már egy minimális testbeszéd olvasás. Szerintem nem hangzik hülyeségnek, egy próbát megérhet.
2017. jan. 1. 22:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi:)
2017. jan. 1. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!