Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melegség első jelei, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegség első jelei, ha véletlenül utánanéztem egy férfinak?

Figyelt kérdés

#melegedés #homokszem #nemár! #miért uram?
2015. jún. 22. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A hőmérséklet emelkedése, páratartalom növekedése.
2015. jún. 22. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Sima kiváncsiság, irigység, vagy csodálat is lehet a dolog mögött. A vízválasztó az, hogy mocorogni kezd-e a pöcmörgőd a nadrágodban amikor nézed:)
2015. jún. 22. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is néztem már pasik után, de még véletlenül se érdekelnek ;)
2015. jún. 22. 18:51
 4/12 A kérdező kommentje:
de véletlenül volt, azt hitte az agyam, hogy egy csaj után nézek, rossz érzés.
2015. jún. 22. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Véletlenül, mi? Kis huncut :)
2015. jún. 22. 19:45
 6/12 A kérdező kommentje:
mostanság próbálom elérni a golyóimat is, hátha be tudom nyálazni, de nem megy. Nem nyálaznád meg kedves utolsó? :)
2015. jún. 22. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:

homofób gyökér vagy:D

hogy lehet "véletlenül utánafordulni" valakinek, de leginkább hogy tud ez bárkit is érdekelni?:D persze egyből rettegsz, hogy meleg vagy, az meg nem zavar, hogy felszólítasz valakit, hogy nyalja a golyóidat:D

2015. jún. 22. 23:01
 8/12 A kérdező kommentje:
poén volt az egész kb., a nyálazd meg a golyóimat rész is, nem kell ám mindent komolyan venni, amit itt írnak, mert, ha így teszesz, akkor bosszús leszesz, és akkor az egészségedre megy, hererákot diagnosztizálnak nálad, és annyit nem ér az egész gyk. :D Röviden ennyi sztem. :)
2015. jún. 23. 09:51
 9/12 anonim ***** válasza:
A "leszesz" az olyan mint a németeknél az SS volt?
2015. jún. 23. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:
nem annak szántam, de ha te annak érzed, akkor legyen egy jó napod, neked lehet az. :)
2015. jún. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!