Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek tetszik ha egy pasi cigizik? MELEG KÉRDÉS!
Én látom az idős cigiseken, főleg az apámon, mit tesz vele a dohány(a gyógyszerek, gépek, amiket használnia kell...), így ösztönből görcsbe rándul a gyomrom a cigitől. Ha valakit meglátok cigizni, majdnem hogy haragszom rá, hogy miért ilyen felelőtlen meg buta, mintha az apja lennék vagy nem tudom. Én érzem felelősnek magamat az ő hülyesége miatt. XD
...de tényleg, a cigi hosszútávon sok problémát tud okozni.
Szóval a kérdésedre válaszolva: Pont hogy visszataszító, angolosan nagy "turn off".
Utolsóval egyet tudok érteni. Én érzem szarul magam ha meglátok egy jó srácot dohányozni.
Ismerkedésnél kizáró ok is nálam, utálom érezni a másikon az undorító szagát.
≈18F/a
En is szeretem valamiert.
Ilyenkor sokkal férfiasabbnak érzem, azt a sraco. Aamikor a cigi szaga osszekeveredik a parfumjével, az valami fenomenalis :33 nekem Is be jon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!