Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavarna, ha a partnereteknek kicsit görbülne a farka, nem lenne teljesen egyenes?
Figyelt kérdés
A méretével nincs bajom, de 10-20? fokkal el van oldalra "kanyarodva" a szerszámom. Szexre hatással lenne?2016. dec. 28. 21:35
11/20 anonim válasza:
Igaziból az egyenes elég ritka.
12/20 anonim válasza:
nem igazán zavar, sőt, ha lefelé görbül azt imádom
19 F
13/20 anonim válasza:
Még nem voltam sraccal, de csak ezert nem utasitanam el, nem zavarna. 17f a
14/20 anonim válasza:
Hm nem tudtam, hogy ennyire keresett az ilyesmi... Nekem lefelé görbül, de eddig zavart egy kicsit. Bár inkább vagyok passzív, úgyhogy majdnem mindegy. :D
17/f
15/20 anonim válasza:
Nekem lefele görbül és kicsit zavar de ezek után hogy sokan szeretik nem fog!! 😉
16/20 anonim válasza:
nekem kicsit jobbra tart és senki se mondta még, hogy ez taszító lenne :D
17/20 anonim válasza:
Próbáljuk ki! A puding próbája, hogy megeszik. :-) Merre laksz?
18/20 A kérdező kommentje:
Majdnem bánom, hogy feltettem a kérdést. XD
De komolyan, én romantikus vagyok. Több személyes üzenetet nem kérek, ha azonnal úgy kezdesz, hogy mekkora stb...
De tudjátok mit? Kiírom a válaszomat csak azért is!: 19cm és balra görbül.
Még kérdés? :D
2016. dec. 29. 20:45
19/20 anonim válasza:
Nem zavar, sőt szeretem szopni az ilyet.
20/20 Gabipasika válasza:
Én szopnék bármilyet csak ápolt legyen :D
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!