Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a melegek között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a melegek között miért vannak többen az értelmiségiek?

Figyelt kérdés
Én legalábbis ezt tapasztaltam eddig. A reáltól a humán tudományokig, nagyon sokan egyetemre járnak.
2016. dec. 28. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem gondolnám, hogy az ember szexualitása predesztinálja annak a jövőbeli hivatását. Az értelmiségiek között szerintem ugyanakkora arányban vannak homoszexuálisok, mint a legtöbb társadalmi osztályban, csak épp a hazai értelmiség szereti beledörgölni mindenki arcába, hogy ők milyen különlegesek és az életük minden egyes triviális nüanszát közhírré teszik, mert azt gondolják, hogy ettől a buta plebs majd ámultan hasra esik. Én ismerek meleg ügyvédet, meleg szemészt, meleg villamosmérnököt és ismerek meleg asztalost, meleg péket és meleg targoncást, azonban, míg az utóbbiak nem kötik mindenki orrára a szexuális identitásukat, addig az előbbiek, ha nem is mindig, de sokkal gyakrabban közlik veled minden előzmény nélkül, hogy ők melegek. Ez a feltűnési viszketegség nem a meleg mivoltukból ered, hanem abból a miliőből, amiben azt hitették el velük, hogy ők az ország legérdekesebb és legkülönlegesebb emberei, akikhez képest mindenki más egy tudatlan majom. Nem véletlenül van az, hogy a legtöbb nyilvános coming out értelmiségiekt és közéleti személyiségek köreiből jön, vagyis olyan emberek részéről, akik epekednek a figyelemért és azt hiszik, hogy ettől különlegesek lesznek, egy egyszerű meleg proligyerek azonban megtartja ezt magának és nem azért, mert fél a megbélyegzéstől, hanem mert egyszerűen tudja, hogy ez olyasvalami, amit csak rá és a szeretteire tartozik.
2016. dec. 28. 16:07
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
nincsenek többen
2016. dec. 28. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyi biztos, hogy a gyakorin és a társkeresőkön inkább az alkalmi van, hisz ott ugye a rögtön, most azonnal aktus kivitelezhető, egy kapcsolathoz idő kell, illetve azért sem működik online a kapcsolatra dolog, mert az emberekben az érzékszerveikkel szerzett info alapján (kémia) alakulki a szimpátia, a hangja az illata, a testi azaz inkább esztétika és a viselkedés inditja be a másikat a vonzodásra, hogy jol elvannak, jol szorakoznak, ez mind mind csak személyesen történik meg, de mivel ilyen személyes találkozási formát nem sokan vállalnak nem kifejezetten van lehetőség, nincs olyan meleg közösség, ahol egy tájékozatlan meleg tanácsot kérhet beszélgethet stb max csak interneten igy ez szerintem nagyon nehéz lesz. Ahoz az kéne, hogy a melegeket nem közösítik ki és mindenki felvállalhtná magát és senkinek se kéne azoktól a negativ dolgtól félni ami miatt nem meri felvállalni
2016. dec. 28. 20:03
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok a válasz kimaradt a kérdésedre :') szerintem bizonyítani akarnak, mert őket ugye mindenki lenéz, deee szerintem attol még, hogy valaki diplomás nem biztos, hogy értelmes
2016. dec. 28. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!