Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a melegek között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a melegek között miért vannak többen az értelmiségiek?

Figyelt kérdés
Én legalábbis ezt tapasztaltam eddig. A reáltól a humán tudományokig, nagyon sokan egyetemre járnak.
2016. dec. 28. 12:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

IGazából arányaiban véve statisztikailag nehezen kimutatható az összefüggés.

Szerintem ebben a közegben többen merik felvállalni a másságukat és olyan környezetben mozognak ,amik sokkal elfogadóbb ezen a téren.Család,barát,munkahely.

Egy faluban bevallani ,hogy meleg vagy kész öngyilkosság egyenes út a ranglétra aljára,társadalmi megvetés és a falu bolondja szintjére jutást jelent.

Vidéken az emberek sokkal konzervatibbak...

2016. dec. 28. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelmiségiek közt van sok. Köztük van sok aki bevallja...

A kettő nem ugyanaz.

2016. dec. 28. 12:57
 3/14 anonim válasza:
93%
Ezen az oldalon sajnos nekem nem ez jön le, pedig jó lenne már egy értelmes srácot megismerni.
2016. dec. 28. 12:59
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Azért,mert karrierre teszik fel az életüket,nem pedig gyereknevelésre pazarolják.
2016. dec. 28. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon nem igaz. Nézz fel egy meleg társkeresőre, írni, olvasni nem tud a legtöbb, a kinézetük igénytelen tróger, retkesek, mindenkivel 1 perc után leállnának dugni. Nekem nagyon nem az értelmiségi mivoltuk jött le eddig...
2016. dec. 28. 14:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmiségi emberek (felsőfokú végzettség, esetleg híres ember, pl színész, de nem celeb, stb.) közül több vállalja fel
2016. dec. 28. 14:26
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert búzik.
2016. dec. 28. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Online több "nem értelmiségi" van, de szerintem mert elüldözték a normálisakat. :D

A kérdésre válaszolva meg egyes kutatások szerint (egy TEDx talks-ban volt is egy pasas, ha forrás kell) a melegek általában magasabb érzelmi intelligenciával-E.Q.- rendelkeznek...[volt még szó másról is, de az már nem ide vág, meg azért bele is képzelt dolgokat] A sikeres embereknek magasabb az érzelmi intelligencia szintjük, mivel egyértelműen, ha fenyegetve érzi magát az ember, akkor nem nyerő ötlet azonnal orron simogatni az üzletfelét. Nem jó biznisz módszer, kivéve, ha a maffia tagja. XD

Mielőtt bárki is letámadna, azzal, hogy az E.Q. nem függ a szexualitástól, annak igaza van. DE az érzelmi intelligencia fejleszthető, főleg, ha rá van kényszerítve arra az ember, hogy megtanulja kezelni az indulatait, öntudatosabb legyen, gondolja át a helyzetet, legyen analitikusabb. A melegek, akiket nagy belső nyomás ér, azoknak valószínű, hogy idővel nő az E.Q. szintjük(amit lehet, hogy depresszió előz meg), ugyanúgy mint bárki másnál.>Jobb az önuralmuk, önismeretük.>Jobban koncentrálnak a céljaikra.>Sikeresebbek, kiegyensúlyozottabbak lesznek a szakmájukban ÉS a magánéletükben.

Persze ez nem mindenkire igaz, de sokakra így hat.

Illetve ott van a családalapítás vagy annak a hiánya, ami befolyásolja az ember továbbtanulási szándékait. >Itt is előjön az öntudatosság: "Inkább szívok most, mint később."

Én személy szerint(ha sikerül) szakma után még megyek valami egyetemre, mert tudom, hogy külföldön megy az agyelszívás, megfizetnek, többen elfogadnak(persze nem afrikai országokról van szó elsősorban) illetve nem kell a gyerekvállaláson aggodalmaskodnom. Ha lesz valakim és akarunk gyereket, akkor majd úgyis örökbe fogadunk... odébb van még az. :D

Összegezve, az E.Q. csak részben született tulajdonság, ami fejleszthető és a környezet rákényszerítheti az embert arra, hogy magából kihozza a legjobbat...vagy egy nagy lyuk tátongjon a mellkasában, amit egy(vagy ezer) farokkal próbál betömni. Ez sok dologtól függ.

Ez nem kőbe vésett dolog, hogy ha nyomás ér, akkor fehér fogú, boldog gazdag gyerek leszel, mert simán lehetsz pont emiatt börtöntöltelék is, vagy érzelmileg kisült de aki képes az öntanításra és az öngyógyításra az egyhamar rájön hogy sok mindenre képes, amit előtte ki nem nézett volna magából. ;)

Persze ez az egész összetettebb dolog, nem minden olyan pontos, de így is elég hosszú már a történetem...Nem vagyok pszichomókus meg ilyesmi, ebbe beleraktam a saját tapasztalatomat is. Nyugodtan javítsatok ki, ha máshogy gondoltok valamit! :)

20/f

2016. dec. 28. 14:55
 9/14 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Mert többen vannak? :D

Nagyon sok hetero is egyetemre jár. Csak azért mert egyetemen találkozol melegekkel, még nem jár oda minden meleg :D Az én egyetememre pl egy halom nigériai jár az orvosira, akkor most minden nigériai értelmiségi? Az is, aki parókát varr Lagosban? :D

2016. dec. 28. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Én annyit pontosítanék a kérdéseden, hogy a 30 feletti melegek arányában több az értelmiségi. Az ő kamaszkorukban még nem volt általános az internet, így nem volt kézzelfogható az a lehetőség, hogy magukhoz hasonló melegekkel ismerkedjenek, barátkozzanak. Ezért amíg a (heteró) kortársaik bulizni jártak, addig a meleg fiú otthon ült, több ideje maradt tanulni. Ha pedig jól tanult, abból egyenesen következett, hogy felsőoktatásba ment továbbtanulni.
2016. dec. 28. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!