Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem találni úgy társat, hogy nem játszik semmilyen formában nálam az anális szex?
Meleg vagyok, de elég "különc" meleg. Férfias külsejű vagyok, férfias személyiségvonásokkal, és a páromat is hasonlónak képzelem el. Nem vonzanak a feminim jellegű meleg srácok egyáltalán (csak nekem logikus, hogy nem azért vagyok meleg, hogy férfitestben élő nővel legyek együtt, hanem egy férfival??). Nem egy éjszakás kalandot keresek, hanem megismerni egymást és tényleg tartalmas és komoly kapcsolatot kialakítani.
Ami mégis a legjobban megnehezíti a helyzetet, hogy nálam nem játszik (ne is akarjatok rábeszélni, én tudom, én próbáltam én érzem) az anális szex, sem úgy, hogy én csinálom, sem úgy, hogy nekem.
Úgy érzem ezek miatt esélyem sincs, hogy normális kapcsolatom legyen. Vannak még olyan emberek akik így vannak ezzel, nem teljesen reményvesztett a dolog?
Szomorú, hogy egy értelmesnek tűnő ember alapvetően értelmes kérdésére semmitmondó válasz érkezik.
Én is amolyan "különc" melegnek tartom magam, de lehet csak rossz helyen keresgélek és a rossz tapasztalatok miatt általánosítok, viszont úgy látom, hogy a legtöbb meleg eléggé szexorientált, és kevesen keresnek főként párkapcsolatot.
Engem sem kifejezetten vonzanak a feminin típusú srácok, és szintén nem egyéjszakás kalandot keresek.
Az anális szexszel kapcsolatban mondjuk nekem nincsenek ilyen kizárásaim, viszont én, személy szerint azt gondolom, hogy ha találnék egy egyébként normális, vonzó, intelligens, kedves srácot, aki nem hajlandó erre, akkor nálam nem ezen áll vagy bukik a dolog.
Szóval nem, nem reményvesztett a dolog, bár valószínűleg a melegek kevesebb része gondolkodik úgy, ahogyan te.
22/F
A szexualitás nagyon összetett és bonyolult dolog és mindenkinél más. Én ismerek olyan meleget, aki csak és kizárólag leszopja a pasikat. Őt nem lehet szopni és semmi mást se. Nem mindenkinek fontos az anális szex, szóval lehet találni megfelelő partnert.
Amúgy ez a nem bírom a feminin srácokat duma egy melegtől visszataszító. Elég sok feminin srácot ismerek, akik nagyobb férfiak, mint a férfiasnak mondott nagy macsók, akik igazi hercegnők...
Nem vagy egyedül ezzel, én is hasonló cipőben járok. Ez azért kellemetlen, mert ahogy a heteróknál, úgy a melegeknél is a behatolás kvázi a szex betetőzése, anélkül sokaknak üres az együttlét. Megértem, hogy sokan nem tudják elképzelni a párkapcsolatot anál nélkül... viszont én is úgy vagyok vele, hogy a szex bármilyen más formája kívánatosabb, análisan nem vagyok ingerelhető. Asszem ezt jól beszoptuk.
21/F
Srácok!
Mindenkinek van esélye megtalálni azt, akivel szexuálisan stimmel. Csak itt most többen is írtátok pl., hogy az anál nem vonz titeket. Most ez olyan, hogy én aktív vagyok és imádok nyalni, de nem annyira igénylem, hogy szopjanak és anélkül is élvezem a szexet. Szóval, nem kell leírnotok az ismerkedést. Keresgélni kell és jönni fog az a bizonyos.
Mind a három párkapcsolatom análmentes volt.
És így is nagyon jó volt,tökéletes kielégulést nyújtott, persze,lelki összhang alapján. Több éves kapcsolatok voltak,fiatalabbakkal.
Egy ideje nincs párom,de csak olyannal tudnék bármit is elképzelni,amiben anál nincs,semmilyen formában.
54 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!