Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtti teendők, felszabadult szex. Javaslatok?
Meleg, passzív és tapasztalatlan srác vagyok. Próbáltam már szex előtt az intim zuhannyal, több-kevesebb sikerrel, bár azt sem tudom, hogy helyesen csinálom-e. Amikor úgy érzem, hogy nem sikerült, akkor inkább lemondom a találkát. Ha sikerül, szex közben mindig feszélyezve érzem magam, mert mi van, ha mégsem? Emiatt csak akkor veszem magam rá a szexre, amikor már nagyon kívánom(évente 1-2). Olyankor 1-2 napig nem eszem, hogy biztos legyen a dolog, de így elég kellemetlen felkészülni a szexre. Análmosót persze nem szívesen szereznék be a gyógyszertárban és rejtegetném itthon, szóval így marad a zuhany. Nem igazán történt még eddig baj, de valamiért fejben nem tudom elengedni a dolgot.
Szeretnék gyakrabban szexelni, de ami fontosabb, hogy felszabadultan.
Ehhez valakinek valami ötlete? Aki esetleg szintén ebben a cipőben járt?
A troll kommenteket hanyagoljuk.
Köszönöm a válaszokat!
25/f
Ugyan én nő vagyok, remélem nem baj hogy írok, mert attól szoktunk mi is análozni.
En csak ritkán szoktam beöntést alkalmazni, hiszen párkapcsolatban, amikor minden nap szeretkeztek, akkor ez kicsit hosszadalmas procedúra lenne. És ugyan ha előre megbeszéljük akkor felkészülök rá, de az esetek többsegében spontán jön szeretkezés közben.
Volt már hogy baleset történt, és olyan lett, de az sem a világ vége, elmentünk letusolni, és helyben a tusolóban folytattuk. Nem kell ezen annyit szenvedni, raadásul gumiban baj sem törtenhet.
Egyebként miért kéne rejtegetned egy análmosót? Még szüleiddel laksz?
Ez az oldal nagyon jól leírja, és egyébként érdemes patikai beöntőt venni.
Remélem nem gond ha heteróként válaszolok.
Engedd el, vagy az életben nem fogod élvezni a sexet. Ilyen háttérgondolatokkal az soha nem fogsz tudni rendesen ellazulni, ami azért eleve feltétele a dolognak. Tedd meg amit meg tudsz tenni, de az, hogy napokig nem eszel előtte, az azért már vicc. Ha pár órával előtte már nem eszel, az elég, előtte meg mosakodj ki szépen. Ennél többet nem tudsz tenni, és nem is lehet elvárni.
Aki popsikban akar fickándozni (akár heteró akár meleg) annak illik tisztában lennie a ténnyel, hogy egyszer-egyszer történet egy kis probléma, és aki ebből komolyan gondot csinál, az meg sem érdemli hogy beletehesse. Ennyi.
Szerintem ezer meg egy meleg pasi örülne neked ha megkaphatna, mert ha valaki ilyen szinten ad a higiéniára, meg a partnere komfortjára, az azért sokmindent elárul az emberről.
Análmosót meg tessék beszerezni, mert kell, és kész. Nem kell rejtegetni, persze a polcra sem muszáj kitenni. 25 éves vagy, másoknak vibrátor meg farokgyűrű van a privát fiókjában, egyeseknek laposüveg, neked meg lehet análmosód. Ehhez senkinek nincs semmi köze még a legközvetlenebb környezetedben sem.
hát azért ... és a szüleinek meg ismerőseinek hogy fog elszámolni vele, mit mond minek az neki?
hát nemtom, azért más egy farokgyűrű és más egy análmosó jájjjj (és a farokgyűrű amúgy mi és minek?)
gumi nincs?
nálam nincs semmi feszély sem akkor amikor kapom sem amikor adom. a gumi pont erre való.
De ha fix a pasi akkor úgyis adja magát a dolog,hogy kimossuk a seggünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!