Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Néha úgy érzem csúnya vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha úgy érzem csúnya vagyok. Ti is?

Figyelt kérdés
Mikor mesélik barátaim, hogy pl vhol hogy megnézte őket egy srác, vagy hogy csak úgy bejelölte facen egy meleg (nem is egy) és ismerkedni akart vele, akkor irigylem. Velem sose történt ilyen :( Illetve olyan volt, hogy egy nagyon helyes srác fel akart szedni :D Csak nem esett le cska utólag, hogy ezért húzta az időt a beszélgetésnél, stb. Spontán szólított le a metrón. Na de a lényeg, hogy mikor a fenti storykat hallom olyankor úgy érzem, hogy nem nézek ki jól. Persze nem tartom magam amúgy se álom pasinak, de azért rossznak se. Csak hát értitek.
2016. dec. 22. 09:31
 1/9 kovpet ***** válasza:
76%

"Velem sose történt ilyen"

Velem sem, pedig én nem vagyok csúnya :)

2016. dec. 22. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sok ember érzi magát csúnyának de ez nézőpont kérdése. Én világ életemben rondának tartottam magam és most egy álom barátnőm van és ő jóképűnek lát engem.

Gondolom nálatok melegeknél ez egyébként is nehezebb szituáció mert kevesebben vagytok mint a heterok és egy másik meleg ne mfeltétlenül tudja megállapítani rólad hogy te is az vagy-e.

2016. dec. 22. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
A csúnya sokszor az ápolatlant jelenti és nem mindig esztétikai kategória.
2016. dec. 22. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de az az érzésem, hogy te egy sötét ház legsötétebb szobájában keresed a fekete macskát...
2016. dec. 22. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor azt szemelik ki, aki elérhetőbbnek tűnik. Esetleg pont, hogy nem nézel ki rosszul, aztán azt gondolják, "áhh nem, úgy se érdeklem". :)
2016. dec. 22. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Velem sose történt ilyen :( Illetve olyan volt, hogy egy nagyon helyes srác fel akart szedni"

Most akkor miről beszélünk?

2016. dec. 22. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Az csak a tippem, hogy fel akart szedni. Lehet tévedek :D Meg elég látványosan megnéztem őt előtte. :D

Szóval mivel nem derült ki, így nem tudom, hogy igazam volt-e. Nem vagyok ápolatlan. Nem vagyok igénytelen. Szóval nincs ilyen gond. Nem zsíros a hajam, stb. :D

2016. dec. 22. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel csúnyának találom magam néha,mikor tükörbe nézek,de mindig mondják,hogy amúgy tök szép vagyok,meg ilyenek. Engem facen meg ilyen helyeken nem szoktak bejelölni,csak az utcán leszólítanak. :D Múltkor is,ültem a metrón,telefonoztam,egyszer csak láttam,hogy valaki folyton közeledik felém :D És aztán már olyan közel volt,hogy mellettem ült,mikor jóval messzebb ült :D És így kinézek oldalra,és tök cukin is beszól hogy 'Halii^^' énmegígy wut távozz csillámpóni
2016. dec. 22. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csúnyának gondolom magam...

És állandóan csak panaszkodok és irigykedek másokra. :/

És velem sem történt semmi mesélhetni való. Egyszer azt hittem, hogy egy fiúnak talán tetszem, aki pont az esetem, mert úgy tűnt ismerkedni akár. Én buta, hogy hihettem ezt. Túl szép is lett volna. Egyszerűen csak kedves és jófej volt velem, viccelődött. De ő heteró.

2016. dec. 24. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!