Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mitől izgultok fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől izgultok fel?

Figyelt kérdés

A barátom már idősebb így nem izgul fel olyan könnyen, tehát nem áll fel neki akármitől. Én még fiatalabb vagyok, így elég ha hozzám ér, és már is áll.

Kipróbáltam már mindent, fül illetve nyak puszi, has és mellkas simi, belső combok simogátása hátha bejön, de semmi. Egyedül a szerszám simi jött be de az is vagy 5 perc után.

Mi az a dolog amire ti nagyon fel tudtok izgulni, hátha nála is bejönne?!

2016. dec. 12. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
segglyuknyalás, heregolyó szívogatás
2016. dec. 12. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az a dolog amire ti nagyon fel tudtok izgulni, hátha nála is bejönne?!"

Sajnálom, de ez nem így működik.

2016. dec. 12. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Páromnak 4 év után is kőkemény lesz egy csók után :)
2016. dec. 12. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet őt kéne megkérdezni, hogy mi izgatná fel nagyon? valszeg jobban tudja, mint mi. amúgy hány éves 60?
2016. dec. 12. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

nekem a gyengém a a popsilyukamat nyalja. attol kész vagyok. korotokat megkérdezhetem?

de kérdezd meg tőle is hogy mire izgul fel leginkább!

2016. dec. 12. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Egy fiatalabb, hamvas fiútól izgalomba jövök. Mennyi idős vagy? A párod?
2016. dec. 12. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, hogy ha nem érnél hozzá, hanem az elméjét izgatnád fel?

Gondolom, ha szeret téged, tőled felizgul. Kérdezd meg, milyen ruhadarab izgatná rajtad, mennyire takarjon el a ruha, esetleg azt is, hogy milyen pózokat vágnál. Először, mondjuk 10 percig ne engedd, hogy hozzád érjen, utána mondhatod neki, hogy simogathat. Ehhez neked is kitartónak kell lenni, nehéz ám ;) Hozzá nem érhetsz, még tíz percig. Amint látod, hogy kezd neki felállni, dőltsd hátra és kezdd el vetkőztetni, csak a mellkasát simogatni. Ha már tényleg alakul valami, akkor kezdheted a péniszét is simizni. Ne engedj neki, menj végig ezeken a pontokon, sorban. Lehet, kicsit tovább fog tartani, mint az azelőtti előjátékaitok, de megéri szerintem. :) Jó szórakozást! :))

2016. dec. 17. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is idősebb vagyok már.

De ha egy klassz srác odajön hozzám, pláne ha tudom, hogy egy kis pitty-putty is lesz nemsokára, akkor már amikor hozzám ér betonkemény vagyok...

2016. dec. 20. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!