Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Láb, cipő fétises srácok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láb, cipő fétises srácok, ti milyen cipőkre izgultok fel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 20:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Igen degenerált lehet az aki egy tárgyra felizgul
2016. márc. 12. 20:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Cipore nem tudok kell benne latnom egy labat hogy fel tudjak... Lehetoleg olyan legyen ahol kilatszik a labfej.
2016. márc. 12. 20:46
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Szia. Minden előítélet és bántás nélkül kérdezem hogy hogy lesz valaki cipőfétises? Akaratlanul is az jut az eszembe hogy bemegy valaki a kínaiba és a cipőknél... Öö nem is tudok jobban belegondolni :) milyen érzés vagy egyáltalán mit vált ki az emberből egy cipő?

Mégegyszer elnézést a tudatlanságomért.

2016. márc. 12. 21:14
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Én magassarkú cipőkre, csizmakra, igazából teljesen a cipőtol függ, de sarka legyen:)

De igy is akkor jó, ha egy szép lábon van!

2016. márc. 13. 16:26
 5/17 A kérdező kommentje:

Szia.:D

nem tudom,hogy hogy lesz valaki fétises, én folyamatosan a srácok lábát nézem az utcán is...azt,hogy milyen cipő van rajtuk és hogy milyen zoknit tudok kiszúrni :D

azt érzem,hogy de jó lenne megsimogatni, megszagolgatni a cipőjét, lábát.:DD

2016. márc. 14. 09:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A cipő nem, de a zokni izgat, persze csak ha helyes ember lábán van. :D Nincs ebben fura. Van aki a melltartókat szereti, vagy egy jó bugyit a lányon. Más a cipőt, más meg nem tudom én mit. Orientációtól függetlenül is.
2016. márc. 14. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
3. Válaszoló vagyok. Igaz. Én például a nagy pocakért vagyok oda és a nagy fenék, kar meg minden legyen zsíros és jó puha. Egyszerűen imádom. Barátom is ilyen maci és mindketten szeretnénk ha még nagyobbak lennénk. Nekünk ez a fétis jutott. Ez van.
2016. márc. 14. 20:21
 8/17 anonim ***** válasza:

Adidas Superstar, ZX Flux, Nike Air Max (1, 90, 2013,2015,2015), Air Jordan, Air Force 1, Roshe Run, Converse, Osiris és még egy csomó minden.

Az utcán én is mindig a cipőket nézem, és a szép darabok elég rendesen fel tudnak izgatni :)

2016. ápr. 3. 19:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Akinek bejönnek ezek a dolgok.:)

cipők, lábak, zoknik

írjon.:)

2016. jún. 10. 21:45
 10/17 anonim ***** válasza:

És te milyen cipőkre izgulsz fel?

Én vagyok a 8-as válaszoló, írj, ha azok neked is bejönnek!

2016. jún. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!