Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, férfiak ti melyik alsóneműre izgultok, boxer-ra, vagy fecskére? És milyen színűre? Kort is írjatok.
A fehér, vagy mintás bejövős, az átlátszóak, szerintem elég szexik is tudnak lenni. Formailag a feszülős boxer és a fecske elég elől van, utánuk szorosan a jockstrap. De szerintem azzal mind egyet érthetünk, hogy ha látunk egy csávót alsógatya nélkül (freeeballer), ahogy lifeg, vagy feszül a gatyájában a szerszáma, nos az egy igazán nyerő opció :P
21 mfa
Alsónál: boxerre és a zöld legtöbb árnyalatára, és am csakis feszülős.De emellett bejönnek még a jokstrappek is :D
Zokni: Megtaláltad a gyengéimet :D Zöld (leginkább neon) bokazokni feszülős de a fekete/szürke/FEHÉÉR/kék/sárga is bejön de csak ha tiszta és csak 1 színű (a latex zokni a kedvencem :D [pl.: [link] ])
Arra, ami jol all az aktualis partneremen. Van akin jol all a slip, van akin csak a boxrer.
Feszulos boxer: fekete, sotetbarna, sotetkek, cian, antracit, szurke, feher
Slip: ugyanezek a szinek
Jockstrapbol piros zoldessarga is
a\u
Nekem is a feszülős boxer, ami nagyon bejövős. És szerintem a többségen a fekete áll a legjobban :)
25f
Nekem a sejtelmes alsó jön be, akkor ha van is benne valami érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!