Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél az aktív-passzív szerep mindenképp az alá-fölérendeltségről szól?
Figyelt kérdés
Az aktív a kapcsolatban az irányító ő hordja a "nadrágot" vagy a passzív is lehet közel egyenrangú?
Nagyon izgat hogy milyen lehet szerelembe esni és szeretkezni egy másik férfival, de nem érzem magam szubmisszívnek ezért kérdezem. Pl. írták sokan hogy kutyában szoktak szexelni, de szerintem az olyan személytelen póz.
2016. dec. 11. 09:30
11/14 A kérdező kommentje:
Egész jó válaszokat kapok.:D Egyébként itt valaki kérdezte hány éves vagyok: 29, de általában kevesebbnek néznek.
2016. dec. 11. 22:02
13/14 anonim válasza:
nem. nálam csak sexben van ha van,de ott is uni vagyok.
szívesen írányitók de nem feltétlenül.
a póz az póz egyáltalán nem biztos,hogy neked az jó lenne.
de 2pasi nemigen tud egyébb pózban sexelni,az egyik mindenképp a másik mögött lesz...
14/14 anonim válasza:
Semmi köze a passzív oldalnak a sub hajlamokohoz, ez szimpla ki mit szeret az ágyban. Nem több és nem kevesebb. Ha egy póz meg nem tetszik, akkor ne úgy szeretkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!