Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív-aktív-uni. Szerep és dugás közt mi a különbség?
Van úgy pl. egy tásrkeresőn, hogy külön választják a szexuális irányultságot. Az utóbbit értem, de valakinek pl a szerep egészen más, akkor az pontosan mit takar? A viselkedést?
Köszönöm előre is!
22/f
Igen, ezt én is tudtam, de ha elolvasod a leírásom kitérek ennél egy picit komplikáltabb szitura. Nem azt kérdeztem, hogy mi a különbség paszív akív és uni között, hanem h a szerep és a dugás közt.
A dugásnál pontosan az a helyzet amit nagyon szépen leírtál, a szerepre lennék kíváncsi, h az pontosan mit takar, és miért van külön.
Véleményem szerint-ez nem biztos, a szerep azt jelenti h ki hogyan viselkedik egy párkapcsoaltban, a dugás poedig kifejezetten a szexre irányul, ezért is gondolom van olyan személy aki szerepként aktív, ami a dugás illeti pedig inkább passzív.
Lehet h nincs igazam, kérem valaki válaszolna? :) Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!