Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség az aktív és a passzív melegek között?
Ahogy leírták előttem, az aktív fél dugja a passzívat...gyengébbek kedvéért az aktívé a férfi szerep a passzívé a nő.
De(!) van olyan akit mind a kettő szerep izgat ez esetben uni-ról beszélünk.
És valóban egy kapcsolatban is ugyan az tapasztalható mint egy hetero párnál, az aktív férfiasabb(an) viselkedik míg a passzív kicsit nőiesebb. Na most ennek is vannak már kicsit túlzott példái ha ugye a passzív fél nőies, hosszú a haja, a hangja is vékonyabb. De a legáltalánosabb, ha a passzív is ugyan annyira férfias mint egy hetero férfi vagy az aktív fél. Én például hiába vagyok passzív nem vagyok nőies. Szex közben én vagyok az alárendeltebb a "nő" de az ágyon kívül úgy viselkedek mint bárki más :)
Ha volt türelmed elolvasni, akkor remélhetőleg meg is értetted hogy hogy zajlik ez nálunk.
Ahogy már többen leírták az aktív dug a passzívat dugják. Én erre semmilyen körülmények között nem használnám a férfi és a női jelzőt!
És nem törvényszerű, hogy aki az ágyban a passzív az a mindennapokban is a passzívabb, alárendeltebb vagy éppen nőiesebb. Nem egy olyan kapcsolat van, ahol a passzív fél fúr, farag, barkácsol az aktív meg főz, mos, takarít.
és kinézetresem csak a csajos küllemű emberek a paszívok.
találkozni izomagyú paszíval és hosszú szöszi aktíval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!