Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél az aktív-passzív szerep mindenképp az alá-fölérendeltségről szól?
Az aktív a kapcsolatban az irányító ő hordja a "nadrágot" vagy a passzív is lehet közel egyenrangú?
Nagyon izgat hogy milyen lehet szerelembe esni és szeretkezni egy másik férfival, de nem érzem magam szubmisszívnek ezért kérdezem. Pl. írták sokan hogy kutyában szoktak szexelni, de szerintem az olyan személytelen póz.
Szerintem ez a kettő nem jár együtt, emberfüggő, hogy kialakul-e alá-fölé rendeltség, de én személy szerint azt szeretem ha egyenrangúak vagyunk.
21/Aktív
Szerintem a misszionárius pózban a legjobb szeretkezni. Szemtől szemben egymással, bőr a bőrön, minden porcikátok összeér. Megszünik közöttetek a tér és egyek lesztek...
Ahh <3
18/passzív
Szerintem egy ideális kapcsolatban a felek egyenrangúak, függetlenűl attól hogy az ágyban melyik szerepet kedvelik. A szeretkezésnek pedig egyáltalán nem az alá-, fölérendeltségről kellene szólnia...
És a kutya póz is nagyon személyes és szenvedélyes tud lenni, nálunk legalábbis egyáltalán nem arról szól, hogy a párom jól megdugjon "oszt csá"...
nem. én ugyan aktív vagyok, magasabb és erősebb testalkatú is mint barátom, de ő egy harcimenyét:D
egyébként teljesen egyenrangúak vagyunk, nem csak szexben, együtt is élünk régóta. mindkettőnknek van saját élete is, ami ő irányít, ő hozza a döntéseket. a közöz dolgokat pedig megbeszéljük. a barátom is, nem csak a párom. semmilyen alá vagy fölérendeltségről nincs szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!