Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, sikerült már valakinek itt gyakorin komoly kapcsolatot kialakítania?
Figyelt kérdés
20/F2016. dec. 9. 22:19
11/23 anonim válasza:
En Planetromeon talaltam a jelenlegi parom es nagyon boldog vagyok vele es szeretem:3 persze sok az idiota/kamus/igenytelen, es olyan aki csak szexet akar,de ha kitartoan keres az ember es jol megadja mondjuk a profiljan egy megnyero szoveggel h mit is keres, nemlehetetlen parkapcsolatot talalni:) kitartas!!
12/23 anonim válasza:
Igen az első barátom innen ismertem meg 20f
14/23 petike30 válasza:
Szia a suliba keresges pont neked valo vagy koleszba hogy mért mert fiatalok érted sok sikert
15/23 anonim válasza:
Nekem igen, csak sajnos elég messze laktunk egymástól, többek közt ezért is lett vége végül
16/23 teencurious válasza:
Én is komolyat keresek. :) Miskolc?:) 18/passzív
17/23 anonim válasza:
barátit kettőt. párkapcsolatot nem, de nem is célom
18/23 anonim válasza:
Igen, a jelenlegi barátomat itt ismertem meg és már két éve együtt vagyunk.
19/23 anonim válasza:
Nekem még nem sikerült, pedig próbálkozok, hátha. De szinte mindenki kamus/gyáva nyúl.
28F
20/23 anonim válasza:
Még nem sikerült. Alapvetően erre az olalra az anonimitás miatt regisztrálnak az emberek. Sokan bizonytalank vagy csak visszaigazolást várnak, ismerkedni kevesen akarnak itt. Nincs fotó, sem kimondtottan olyan topic. Max a szexualitásnál 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!