Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg kapcsolatban csinálják a bareback szexet? óvszer mentes szexet?
Azért, mert nem olyan ostobák, mint te. Nyilván aki belemegy veled alkalmi kapcsolatba, az a nagy számok törvénye szerint mással is megteszi, mint ahogy azok is, akikkel a partnereid szexelnek, és így tovább. Elég egyetlen fertőzött ebben a "rendszerben", aki talán nem is tudja magáról, hiszen neki sem szóltak. Számos betegség akkor is fertőz, ha tünetmentes.
Jöhetsz ezzel az idióta hasonlattal, hogy "oan a gumi mind kesztyűbe kezet mosni x'D ki a faxom húza fel tesom" de magaddal szúrsz ki.
Mellesleg nem csak a melegek védekeznek, és persze közülük sem mindenki. Anális szexnél viszont fokozottan ajánlott, hiszen mégiscsak a végbélről van szó.
18/L
Már megbocsáss, de honnan tudod ,hogy nem vagy nemi beteg voltál szűrésen?
Amúgy pont az ilyen hozzá állás miatt nő a hív+ nők száma egyre erősebben.
Én is a párommal hosszú ideje együtt vagyunk és mi sem használunk óvszert. De mielőtt elhagytunk, elmentünk szűre, hogy biztosak legyünk ,hogy egyikünk sem fertőzött és szabadon élhetjük ki szexuális vágyainkat.
Ja és amúgy ha valaki hív+ lesz nem egyenlő a halállal most már nagyon jó gyógyszerek vannak. Tudok olyan fertőzöttről aki 30 éve kapta el és még mindig él.
Hát tesó szégyelld magad!Mi ez,hogy féltik a rongy életüket?
ÉN meleg vagyok és úgy megd@glak gumi nélkül,hogy te is rongy leszel...hihihihi
Alkalminál alap az óvszer, kapcsoltban meg gumi nélkül szeretem, szeretem ha belém élvez a pátom.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!