Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaphatom-e a vérbajt?
egy olyan férfival voltam aki senkivel nem volt még(100%)
én voltam aktiv ő passzív
és elkaphattam volna akármit ha nem volt senkuvel?nem használtunk óvszert
(fiu vagyok)
Ez így eléggé valószínűtlen. De még akkor is, ha előtte volt valakivel.
Azért nem minden egyes ember fertőzött, nem kell túl paranoiásnak lenni. A vérbajnak meg azért vannak ilyen-olyan tünetei is. Érdemes utánaolvasni. Jelentkeztek nálad? Láttál valami gyanúsat a partneron?
De ha biztosra akarsz menni, akkor menj el egy szűrésre.
# 4/ pl. a HIV vírust nem lehet kimutatni azonnal. Ha egy hete szexelt és most elmegy egy tesztre az nem lesz 100%-os. Kb 3 hónap kell a pontos eredményhez, azt is meg kell ismételni, hogy valóban 100%-os legyen. Ez nem úgy megy mint a filmekben. Chlamydia-t el lehet kapni medencében/tengerben, stb is. Nem tudom hogy a férfiaknál hogy működik, nekem egyszer volt szűzként. Vízben kaphattam el, 2hét antibiotikum. Ez már 7éve.
Ha biztosra akarsz menni, akkor máskor húzd fel a gumit... Nem okoskodás.
23N
Biztosra akkor tudsz menni, ha:
1.)nem szexelsz senkivel vagy védekezel
2.)elmész szűrésre és ott azt mondják, hogy nincs bajod.
De ha te megbízol a srácban és ő tényleg nem volt senkivel, akkor nem lehetsz szifiliszes.
6. Igen, tudom. Amikor én voltam, azt mondták HIV-nél 4 hét, szifilisznél meg 5 hét után biztos az eredmény.
De mondjuk most a kérdésben pont a szifiliszről volt szó. Azt meg "csak úgy" nem hiszem, hogy el lehet kapni.
köszönöm a válaszokat
és igen tuti hogy ő nem volt fertőzött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!