Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaphatom egy olyantól az AIDS-et aki még senkivel sem volt és én sem senkivel?
vérátomlesztéssel szinte lehetetlen, hiszen ellenorzik a vért.
gondolom nem drogosnál probálkozik.
Az anya is eléggé ki van zárva.
senkinek nincs az arcára írva, hogy nem drogos.
ezen kívül ezernyi módon kerülhet a véráramba fertőzött vér, pl. ha segítesz bekötni egy vérző sebet egy fertőzött emberen és rajtad is van valami kis seb.
vagy pl. szär higéniájú helyen készíttetsz tetoválást, piercinget.
A HIV vírust kahatod el.
De ha még nem volt senkivel,nem használ közös tűt senkivel,akkor esélytelen.
Egyébként meg mindig használj óvszert,ne váltogasd gyakran a partnereid és nem lesz gond
4 éve vagyok a pasimmal és kb fél éve csináljuk gumi nélkül.
Mert egyikünk sem mászkál a 'Babylon"ba új faxért, vagy új seg.gért...:D
Teljesen jól látszik hogy a hozzászólók többsége nincs tisztában dolgokkal.
Vér átömlesztéssel nem lehet el kapni,aki ilyet ír az mikor járt utoljára orvosnál?
A másik kedvencem pedig az hogy "áhh mi már járunk,nem megyünk seggért" szeretjük egymást meg minden"
Na pont az ilyen kapcsolatokban kellene vigyázni,mert olyan nincs hogy előbb utóbb ne dugjon félre.
Én tavaly 4 olyan sráccal sexeltem,akinek 1-7éve tartó párkapcsolata volt.
Otthon előadja a nagy hősszerelmes pasit,de ha jön egy sportos jó faszú tinédzser akkor mind szétrakja a lábát.
Nem mellesleg az ilyen srácok ha kikapnak egy friss húst bármire hangsúlyozom bármire képesek azért hogy lefeküdjenek egy fiatal sráccal. Akár még arra is hogy gumi nélkül.
Úgyhogy ajánlom minden ilyen "nagy szerelemnek" hogy ne legyetek olyan biztosak a pasitokban. Hisz szebb jobb és potensebb mindig akad :D
Hát, én volnék az előző.
Én azért jötte ki Londonba hogy hozzámehessek a férjemhez.
Mi tényleg nem csaljuk egymást, pláne hogy én 10évvel fiatalabb 'friss" husi lennék.
De nem ezért!
Próbáltuk! Próbáltam és nem nagyon élveztem hármasban, négyesben, vadidegennel, nem a kapcsolatunk 4. évében csaljuk egymást az asztal alatt, hanem fél év után megbeszéltük hogy játszadozunk egy kicsit, aztán igencsak lelankadt a mosolygörbénk.
Azóta közös megbeszéléssel kb 2-szer voltunk valaki mással és egyik jó volt a másik sex xar volt.
Utána futottunk mindenféle szűrésekre, de teljesen negatívak lettünk.
De a kérdésre válaszolva nem az AIDS-et kapok el, hanem az azt okozó HIV vírust, és alaposan tönkre teheti az életedet.
Ha ő is szűz, meg te is, és a gimiben összefuttok a klotyóban, akkor kaphatsz tőle HIV-et ha már azzal született...erre esély 0,01% kb.
A másik lehetőség hogy hazudja hogy szűz.
Erre egy tapasztaltabb róka 5 másodperc alatt jön rá! :))
Ez itt a homo szoba.
akkor mit hadováltok a férjhez menésről?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!