Igy elkaphatom az AIDSet?
Serukesem nincs, es a viz tisztanak tunt...azaz, nem vokt benne sem feher, sem barnas,sem piirosas elszinezodes...
akkor..?
AIDS-et valószínűleg nem - bár nem kizárt -, egy kiadós hepatitis-kolera-vérhas kombót húsevő baktériumokkal viszont simán elkaphattál. Ezek mondjuk a húsevő baktériumok által okozott csonkulásokat leszámítva gyógyítható betegségek.
Ha viszont a hímvessző vagy az ágyék bőrén át a szervezetbe jutó, Szorokov-szindrómát okozó prionokból is akadt történetesen abban az ocsmány budiban, amivel ostoba módon érintkezésbe kerültél, akkor lehúzhatod a rolót. Annál bizony még egy veszettséggel kombinált Creutzfeldt–Jakob kór is kellemesebb lenne, amit egyébként szintén el lehet kapni nyilvános vécékben olyan kis apróságokkal együtt, mint a feketehimlő vagy a lepra.
Es mivel egyij csladtagom sem szenved hasonlo betegsegben es mindenki tok egeszseges, gondolom megmaradok.
De jol ramhoztad a fraszt rendesen...^^"
Nem tudhatod, ki milyen betegségnek a hordozója a családból! Jó immunrendszerű ember sokáig elhordozhatja a különböző hepatitis-vírusokat, agyvelőgyulladást előidéző fertőző ágenseket vagy májzsugort előidéző baktériumokat. De ha ételmaradékból odakerül - és ehhez egy apró kis morzsácska is elég - akár nekrózist okozó anaerob baktériumok is elszaporodhatnak egy ilyen vécében, megdöbbentően rövid idő alatt is, ha nincsen lehúzva.
És akkor azt nem is említettem, hogy vannak olyan amőbáról egyszerű cseppfertőzéssel az emberre terjedő vírusok, amelyek a szívizom gyógyíthatatlan, degeneratív sorvadását idézik elő, megint mások meg a bélfal táplálékfelvevő képességének blokkolásával súlyos bélelzáródást tudnak előidézni, és ezek is elélhetnek a nem megfelelően tisztított vécékben tömegével előforduló amőbákban.
Az amőbafertőzésekről meg már ne is beszéljünk, az egy teljesen külön (és brutális) fejezet témája lehetne...
Megtenned, higy abbahagyid ezt? A6 AIDSre voltam.kivancsi egyedul...ezejrol meg csak tudni sem akartam
Mind tisztak vagyunk, tosztalkodunk, es most eloszor fordult ez elo. Csak eszrevettem volna. Es szeretnek id abban a hitben maradni,higy megnaradok,koszonom szepen.Ha bajom lesz, el fogok menni az orvoshoz...
Nincs egyikonknek sem semmi baja.
koszonom szepen, tovabba nem kerem az ijeszto kommentjeid... ez is eleg volt ahoz,hogy almatlan legyen a mai ejszakam.
Tenyleg halas vagyok, de nekem ennyi eleg.
atlagos korulmenyek kozitt elunk, es ha hiszed ha nem a wc-t takaritani szoktuk.Kerlek, ne hidd higy tisztatalanok vagyunk.
Elnezest kerek, ha bunkonak tunik a valaszom de egyreszt megijedtem, masreszt serto hogy ilyesmit gondoljanak rolam/rolunk.
Egeszsegesek vagyunk,koszonjuk szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!