Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, szerintetek melyik a legjobb anál óvszer, melyiket szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Illetve melyik a vékony, de biztonságos..
Lifestyle skin-t használunk, de hátha van jobb is..
2016. máj. 9. 00:27
1/12 anonim válasza:
Olyant válassz ami "visz is hoz is",így mondják.,
tehát a skosító ellenére is izgat....tehát az érdes a jó.
2/12 anonim válasza:
Az nem "lifestyles skyn"?
Ez az érdes meg tetszik, jó hogy máe nem csúszásgátlós. 😂
3/12 anonim válasza:
én piros durexet használok, extra thin :)
26f
4/12 anonim válasza:
Nekünk a Durex RealFeel vált be nagyon, érdemes kipróbálni, olyan, mint ha ott sem lenne. :P
6/12 anonim válasza:
Nekem a durexeknél sokkal jobban bevált a lidl-ös sima...
7/12 anonim válasza:
durex arousert használtam régen
8/12 anonim válasza:
Most nem azért, de a melegeknek mi a francért kell óvszer? Úgy se lesztek terhesek.... O.O
9/12 anonim válasza:
basszus tényleg jó, hogy szólsz, erre nem gondoltam még soha. pedig már épp babát terveztünk volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!