Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban is ragaszkodtok a szexben lévő szerepetekhez? Ez szakításra lehet ok?
Eddig még nem volt fiúm, de talán most valakinek megtetszettem és ő is rendes személynek tűnik. Azt sajnos nem tudom, hogy aktív, passzív vagy uni. Én többnyire úgy gondolom, hogy aktív, de aztán néha mégis vannak /az olyan/ mozdulatai, meg amikor a szemembe néz, akkor is passzívnak tűnik(talán azért hat aktívnak, mert próbál "heterosan" viselkedni?). Én szerintem aktív vagyok. Ha ő is aktív és nem akar "engedni"/nem élvezi, csak kényelmetlen neki, fáj és nekem is, akkor ne is eröltessük? Mármint persze, ez egy összetettebb dolog, de ha egyikünk se szeretné/vállalná a passzív szerepet, akkor ennyi volt? Ha megvan a szikra, jól kijövünk blah-blah, szóval gyakorlatilag megtaláltuk életünk párját viszont a szex is fontos(tapasztalatom nincs), akkor mit gondoltok? Mennyire lennétek kompromisszum kötésre képesek? Meddig mennétek el? Azt mondanátok, hogy akkor nincs anál vagy nincs szex egyáltalán? Ti kibírnátok szex nélkül? Én csupán 20 vagyok, de nem nagyon bírom már...
Mik a ti tapasztalatotok e téren?
nincs semmi tapasztalatod és már ilyesmin aggódsz?
Csináljátok, gyakoroljatok és akkor majd kialakul. Ha majd azután problémák lesznek a szerepekkel, akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!