Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/biszexek. Ti hány fiúval vagy férfival voltatok eddig? Kor is írjatok.
A papír csak a vérvétel előtti harmadik hétről ad tájékoztatást a fertőzöttségről. És ha hiv papírt kérsz megkaphatsz egy rakás más betegséget is. De maradjunk a hivnél. Ha mondjuk a vérvétel utáni második héten szexelnek veled, akkor egy hónapig elkaphatták a fertőzést. Ez habár nem sok, de a leírásod alapján már egy nálad korábbi partnert is sokallsz. Egy hónap alatt nagyon sok embernek van egy partnere, de előfordul a tíz is.
Nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem a bizalomról szól az egész. Ha valaki nem tudja magáról, hogy fertőzött, akármennyire is szerethed téged nem fogja elmondani neked.
Tíz pasival voltam eddig. Közülük kettő haver, kettő kapcsolat, egy szexbarátság, a maradék alkalmi.
22 éves vagyok, öt éve élek szexuális életet.
"Ha valaki nem tudja magáról, hogy fertőzött, akármennyire is szerethed téged nem fogja elmondani neked."
Én ezért tenném kötelezővé minden ember számára, akár meleg, akár hetero. Nagyon sok probléma megszűnne. Aki meg hiv+as, annak törvény által kellene megtiltani a másokkal való nemi életet. Így meg lehetne akadályozni a betegség terjedését, a betegek pedig egymással szexelnek, meg az egészségesek is.
Hát nem akartam, de mégis írok még.
1. Írtad (kérdező), hogy nevetek azokon, akik tesztet kérnek. Nem nevettem. Sőt! ÉN is komolyan veszem.
2. Csak olyannal volt, aki kezdő írta valaki. Innen is és máshonnan is ismerek olyan fiút, akit én dugtam meg pl meg orál is volt. Aztán 1 év múlva ugyanúgy szűznek mondta magát itt, mint előtte. Pedig tudom, hogy utánam volt még 2 sráccal. Ennyit a kezdőkről!
3. Gumi nélkül dugás. SOHA nem mennék bele! Aki ezen kiakad azt örülök, ha kihagyhatom! Sőt örülök, hogy megtudtam róla, hogy felelőtlen. Mellesleg szoktam is így tesztelni embereket, hogy bedobom a kérdést. Ha igent mond tudom, hogy másnak is, ergó kockázatos.
4. Tesztet nem csak elvárni kell. Így van! Én 6 havonta járok és elrakom a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!