Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/biszexek. Ti hány fiúval vagy férfival voltatok eddig? Kor is írjatok.
Szerintem az itt válaszolók aszerint válaszoltak, hogy mennyire emlékeznek. Valószínűleg volt nekik még pár tíz beszívva vagy részegen.
Én nem szoktam se részeg se beszívva lenni, konkrétan még egyik se fordult elő egyszer se és úgy vélem kis gondolkozással mind a hetven körüli partneremet fel tudom sorolni.
Hogy indulnék ki saját magamból, miközben még egyszer sem voltam részeg és drogot is csak távolról láttam még.
Ellenben van hithű katolikus barátom, akiről tudom, hogy 20 évesen is már legalább három fiúval volt, továbbá tapasztalat, hogy itt mindenki hazudik, ha hazudnia kell, hogy ne sérüljön az egzisztenciája. Tehát ne haragudj, de nem hiszem el azokat az egyjegyű számokat az első oldalon.
Nincs semmi baj ha hiv-es tesztet kérsz. Teljesen korrekt dolog, hiszen amikor szexelsz valakivel, akkor az életeddel játszol így.
Aki ezt nem fogadja el, az érdemes messziről kerülni.
Nekem pont ezért nem volt már vagy egy éve szexuális kapcsolatom: se tesztbe, se gumiba nem mennek bele. Nekem meg nincs kedvem még meghalni.
Utolsó, mennyire igazad van.
41%os. Szerintem nem bunkóság. Kerüld távolról egész nyugodtan, engem nem érdekel. De aki 5 pasival volt (igaziból), az miért ne gondolná, hogy nagyobb az esélye annak a betegségre, aki 70-el volt? A hazugokat utálom, biztos sokan csinálják, de szerintem ne magából induljon ki senki. Nyilván nem mindenki csinálja ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!