Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek/biszexek. Ti hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek/biszexek. Ti hány fiúval vagy férfival voltatok eddig? Kor is írjatok.

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 15:55
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
96%

:)

Jó helyre jöttél :P

2016. nov. 12. 22:18
 12/53 A kérdező kommentje:
:);)
2016. nov. 12. 22:18
 13/53 anonim ***** válasza:
79%
Hát akkor lássuk. A többség hazudik. Én így gondolom. Ha csak évi 1 sráccal volt mondjuk vki 16 éves korától 26-ig az is 10. De ha ezt kimondja már mekkora r-banc. Közben mindenki tudja, hogy sok olyan van, hogy vkivel összejössz és 1-2 tali után nem lesz semmi több. EGy tavasztól nyáron át tartó időszakban mondjuk 2-3 ilyen szerintem össze szokott jönni, ha vki egészséges nemi életet él és nincs rendszeresen ráérő, stb partnere. Nekem pl van több szexhaverom. Azonban kb 2-3 havonta passzol egy időpont mindkettőnknek, úgy hogy kedv is legyen. Akkor mit csinál az ember, ha szeretne bújni, ölelkezni, dugni? Hát keres vkit. És vagy 1 tali lesz belőle vagy több. Csak arra akartam rámutatni, hogy mielőtt ítélkeztek gondolkozzatok el ezen. Én nem tagadom, hogy sok sráccal voltam 10 éve alatt. Azonban nem mindig passzol mindenkivel minden. Nem mindig olyan vki, mint elsőre tűnik, stb. Lehet elítélni persze, de szerintem azért a kép árnyaltabb, mint gondolnánk. A hiba az, hogy sokan tényleg naponta mással dugnak és ráadásul felelőtlenül.
2016. nov. 12. 22:32
 14/53 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg van olyan, aki évente több tucat pasival szexel. Hadd ne mondjam, melyik oldalon a tagok 90%-a ez a kategória. Keres valakit, d*gnak egyet, aztán másnap keres mást.

Senkit nem akarok megsérteni, de szerintem egy normális meleg/bi mérföldekről elkerüli az ilyen R-betűs hímeket.

A legtöbbnek nincs több szexuális kapcsolata, mint egy átlagos heteronak, sőt... mivel sokan nehezen vállalják fel, ezért nem ritka, hogy jóval kevesebb partnerük volt.

2016. nov. 12. 23:06
 15/53 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy valaki sok pasival volt, de ez a 100db körüli elég durva szerintem. Ha tudnám valakiről, nem is ismerkednék vele, ha nincs hiv-os papírja. Én nem voltam sok pasival, mondjuk ezek mind tartósak. Mondjuk szerintem is nagyon sok mindenki hazudik ezzel kapcsolatban, aztén igaziból egy hím**ngyó. Mondjuk attól, hogy valaki nem vállalja fel, vagy szégyelli, attól még lehet sok szexpartnere.
2016. nov. 12. 23:20
 16/53 anonim ***** válasza:
85%

Én 30 éves vagyok, s pont 10 éve kezdtem el ismerkedni. E 10 év alatt kereken 10 pasival voltam. :D Na ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden évre jutott 1 :D, hanem a kezdetek kezdetén, kezdő koromban volt az első 3 hónap alatt 4. Ez a 4 inkább ilyen haverokkal történő dolgok voltak, melyeknél én, mint kezdő fiúcska, próbálgattam, milyen is az a szexelés. :)

2 volt olyan fiú, akikkel nagyon közeli barátok voltunk, s nem lehetett eldönteni, hogy ez barátság-s vagy kapcsolat.

A maradék 4 pedig a valódi komoly kapcsolat volt. Ebből az utolsó, vagyis a 10. fiú a jelenlegi párom, akivel már öt éve vagyok együtt.

Ezeket csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy lásd, nálam ez a 10 nem egyéjszakás alkalmikból tevődik össze, s hogy 5 éve csak egy pasival vagyok.

Amúgy, én a helyedben pontosítanám a kérdést, mert a "hány fiúval voltatok" nem mindenki számára egyértelmű. :)

Én pl. régen beszélgettem egy fiúval:

-Hány fiúval szexeltél már?

-5-tel.

-Na, az elég kevés, akkor rendes fiú lehetsz.

-Igen, 5-tel szexeltem, a többi csak orál volt.

-Azta... és az a "többi", az mennyi volt?

-Az nagyon sok, nem számoltam....

2016. nov. 13. 10:04
 17/53 anonim ***** válasza:
65%
kb. 30-cal, 42 vagyok.
2016. nov. 13. 10:09
 18/53 anonim ***** válasza:
82%
HIV papír nélkül nem szexelsz. Remek! Jelzem nem kell 100 pasival lennie, hogy beteg legyen. Egy 19 éves srácot ismerek. 6 fiúval volt. A 6. beteg volt, pedig ismerte régről és rendszeresen találkoztak. A srác nem szólt neki, hogy beteg. Nem volt felelőtlenül szexelő a gyerek, lám mégis megszívta. Szóval nem lehet általánosítani. A 100-at meg senki nem fogja bevallani. Én se tenném, ha elérném.
2016. nov. 13. 10:29
 19/53 A kérdező kommentje:

Nyilván úgy értettem, hogy minden számít, orál is, egy éjszakás is, párkapcsolat is. Minden pasi egynek számít természetesen.

# 18 Éppen ezért lehet előítéletesnek lenni szerintem. Valaki nem feltétlen tehet róla, ha beteg lesz. De aki meg felelőtlenül szexel, nagyon sok pasival, akkor pláne nagyobb az előítélet, hiába figyel oda a tisztaságra mondjuk.

Aki pedig úgy szexelne velem, hogy tudja magáról, annak szét+nám a fejét.. Szegény srác, sajnálom. Éppen ezért mondtam a hív - os papírt, amin te nevetsz, de látod, hogy kevesebből is lehet baj..

2016. nov. 13. 10:44
 20/53 A kérdező kommentje:

" Én se tenném, ha elérném."

Ez a baj amúgy, hogy hazudgálnak az emberek. Remélem elkerülnek az ilyenek messziről.. De nem mindig ugyan azok a faxok találnak meg társkeresőn, és nem tudom, hol ismerkedjek..

2016. nov. 13. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!