Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/biszexek. Ti hány fiúval vagy férfival voltatok eddig? Kor is írjatok.
Tényleg van olyan, aki évente több tucat pasival szexel. Hadd ne mondjam, melyik oldalon a tagok 90%-a ez a kategória. Keres valakit, d*gnak egyet, aztán másnap keres mást.
Senkit nem akarok megsérteni, de szerintem egy normális meleg/bi mérföldekről elkerüli az ilyen R-betűs hímeket.
A legtöbbnek nincs több szexuális kapcsolata, mint egy átlagos heteronak, sőt... mivel sokan nehezen vállalják fel, ezért nem ritka, hogy jóval kevesebb partnerük volt.
Én 30 éves vagyok, s pont 10 éve kezdtem el ismerkedni. E 10 év alatt kereken 10 pasival voltam. :D Na ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden évre jutott 1 :D, hanem a kezdetek kezdetén, kezdő koromban volt az első 3 hónap alatt 4. Ez a 4 inkább ilyen haverokkal történő dolgok voltak, melyeknél én, mint kezdő fiúcska, próbálgattam, milyen is az a szexelés. :)
2 volt olyan fiú, akikkel nagyon közeli barátok voltunk, s nem lehetett eldönteni, hogy ez barátság-s vagy kapcsolat.
A maradék 4 pedig a valódi komoly kapcsolat volt. Ebből az utolsó, vagyis a 10. fiú a jelenlegi párom, akivel már öt éve vagyok együtt.
Ezeket csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy lásd, nálam ez a 10 nem egyéjszakás alkalmikból tevődik össze, s hogy 5 éve csak egy pasival vagyok.
Amúgy, én a helyedben pontosítanám a kérdést, mert a "hány fiúval voltatok" nem mindenki számára egyértelmű. :)
Én pl. régen beszélgettem egy fiúval:
-Hány fiúval szexeltél már?
-5-tel.
-Na, az elég kevés, akkor rendes fiú lehetsz.
-Igen, 5-tel szexeltem, a többi csak orál volt.
-Azta... és az a "többi", az mennyi volt?
-Az nagyon sok, nem számoltam....
Nyilván úgy értettem, hogy minden számít, orál is, egy éjszakás is, párkapcsolat is. Minden pasi egynek számít természetesen.
# 18 Éppen ezért lehet előítéletesnek lenni szerintem. Valaki nem feltétlen tehet róla, ha beteg lesz. De aki meg felelőtlenül szexel, nagyon sok pasival, akkor pláne nagyobb az előítélet, hiába figyel oda a tisztaságra mondjuk.
Aki pedig úgy szexelne velem, hogy tudja magáról, annak szét+nám a fejét.. Szegény srác, sajnálom. Éppen ezért mondtam a hív - os papírt, amin te nevetsz, de látod, hogy kevesebből is lehet baj..
" Én se tenném, ha elérném."
Ez a baj amúgy, hogy hazudgálnak az emberek. Remélem elkerülnek az ilyenek messziről.. De nem mindig ugyan azok a faxok találnak meg társkeresőn, és nem tudom, hol ismerkedjek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!