Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerettek melegek lenni?
Hát szerintem azért kissé meredek így kijelenteni, hogy szeretek melegnek lenni. Nem beszélve arról, hogy a homofóbok pont az ilyen mondatokra ugranak, mondván: ezek a b...zik reklámozzák magukat, büszkék arra hogy ők ilyenek, ráadásul nem is akarnak rajta változtatni mert szeretnek melegnek lenni stb stb.
Szerintem érzések szempontjából nincs különbség meleg és heteró között. Mármint úgy értem, hogy mi melegek is pontosan ugyanazokat a vágyakat érezzük mint a heterók, ugyanúgy érzünk szexuális vonzalmat, érzéki-érzelmi vonzalmat, valamint mély lelki vonzódást és a társra találás vágyát annyi különbséggel, hogy mi nem egy ellenkező, hanem egy saját nembeli iránt érezzük. Így egy beteljesült, viszonzott, boldog szerelmi párkapcsolatban mi is ugyanazt a boldogságot érezzük mint a heterók, szóval ilyen téren szerintem nincs különbség, így ebben a közegben értelmetlen az a mondat, hogy szeretünk.e melegnek lenni.
A fentebb leírtakat leszámítva viszont rosszabb helyzetben vagyunk, mert míg egy heteró kapcsolatot teljes mértékben elfogad, sőt el is vár mindenki, munkahely, család, lakókörnyezet stb, s az állam is hivatalosan jóváhagyja (házasság), addig egy meleg kapcsolatról ez nem mondható el, így egy ugyanazon érzéseken alapuló kapcsolatot sokkal nehezebb megélni egy melegnek mint egy heterónak. Ilyen téren viszont azt mondom, nem szeretek melegnek lenni, mivel az 5 éve tartó párkapcsolatomat titkolnom kell, de megszoktam a helyzetet, és ezzel próbálok együtt élni, ezzel együtt boldog lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!