Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Minek kell nektek minden áron nagy farok?
Figyelt kérdés
Szerintem a segghez nem kell akkora farok mint a puncihoz. Mármint nem annyira fontos hogy nagyobb legyen. Erre a passzív melegek folyton azt írják, minél nagyobb annál jobb, meg 18 fölött az igazi. Most nem azért de szerintem nagyon egészségtelen ha valakit mondjuk éveken át egy hatalmas farokkal dugnak. Milyen károkat okozhat a végbélben meg a nyíláson. szerintem inkább pont jó ha kisebb...2016. nov. 7. 19:17
1/14 anonim válasza:
mert nem kell a többségnek :D a technika sem utolsó hogy ingerelje a prosztatát nem minden a méret..:D amúgy ha utánaolvasol a vagina is véges méretet képes befogadni, ugyanúgy egészségtelen egy 20 centis pénisz tövig benyomni és fájdalmas is egy lánynak
2/14 anonim válasza:
bennem eddig csak dildó volt, de én spec a nagyobbat (hosszabbat) preferálom :)
3/14 anonim válasza:
Én jobban szeretem a kicsit, tudom egyedül vagyok ezzel.
4/14 anonim válasza:
Számomra abszolút nem lenne mérvadó a méret.
5/14 anonim válasza:
pontosan, nem a méret számít(legalábbis nekem)hanem a technika :)
de szó ami szó, mindenképp izgatóbb leszopni egy nagyobb farkat mint egy kisebbet :3
6/14 anonim válasza:
A 18 fölötti az fájdalmas analsexnel, szopni jobb egy nagyobbat. De a legjobb ha szerelmes vagy:)
Es először nem egy faszba szeret bele az ember.
Megismerem, belezugok es utána látom csak meg a lényeget.
7/14 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy punci vagy segg, hanem az egyén igényeitől. Én például a kissebb farkat nem is nagyon érzem a fenekemben, a nagyobb viszont tökéletes:)
8/14 anonim válasza:
Nekem nem kell nagy farok, a lényeg, hogy alaposan dugjon meg. :D 21F
9/14 anonim válasza:
nekem se a nagy farok jön be csak jó szőrös legyen
10/14 anonim válasza:
sokkal jobban szeretem a kisebb méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!