Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerettek melegek lenni?
Mivel nem tudod elképzelni milyen élvezni lánnyal, ezért érthető hogy nem akarsz hetero lenni. én se akarnék. 17f
2016. nov. 10. 17:44
Én szeretek. Tény, hogy heteroként nem lennék kitéve egy-két cikizésnek, pl. osztálytársaim által (bár ők nem tudják, de sejtik, már akit egyáltalán érdekel). Én voltam lányokkal még tinikoromban, az sem volt rossz, de így, két fiú után mondom azt, hogy igen, nekem ez kell az életemben. Azóta teljesen el is idegenedtem a női nemtől, és csak baráti szinten érdekelnek (legjobb barátom is lány, mint elég sok melegnek). Én csöppet sem bánom, hogy így alakult :) Már csak egy értelmes párt kéne találni, és akkor tényleg boldog lennék :) 26/f
2016. nov. 10. 19:13
A társkeresés nehezebb, mint a heteroké és vidékiként gáz, hogy nem mondhatom akárkinek akárhol h meleg vagyok, de azt hiszem ez van...
Emellett viszont simán megéri. Gyereket amúgy se szeretnék, ha mégis, akkor örökbe fogadunk(nem Mo-n xd), az azonos neműek jobban megértik egymást általában, nem kell fogamzásgátlás(ha egyéjszakázol azért gumit használj!), havi érzelmi ingatagság sincs a házban és mi a fenéért akarnám eldobni a férrrfi test és logikus elme imádatát..."arra"!?(Már bocsi csajok:P)
Én semmi pénzért nem akarnék hetero lenni. A pasik a nyerőek és kész! ;) (Főleg, amikor egy srácon látod hogy beléd van zúgva és az alapból gyönyörű szemei még jobban ragyognak...csak lennénK mi vidékiek bátrabbak.)
20/f
2016. nov. 10. 20:20
4/11 A kérdező kommentje:
Azta #3 csodasan megfogalmazta*-* meg nagyon regen nekemis vokt b.nom 1db (hat soha tobbet, akkor se jott mar be) es folyton vitaztunk mert nem volt logikus amin kiakadt v mondott valamit es teljesen mast vart el, aztan kiakadt h nem azt csinaltam amit elvart..meghat a ferfi test ah legszebb dolog a vilagon^^ azert orulok h vannak akik nem szomoruak es nem szoronganak h melegek, hanem eovezik igy az eletet sit meg megse szeretnenek valtozni:)
igen. régen sokszor elegem volt és nagyon magam alatt voltam. de van egy csodálatos barátom akivel együtt élek és soha nem voltam ilyen boldog:) elégedett vagyok az életemmel, de tervezzük a külföldre költözést, az még nagy álmom.
egyedül gyerekvállalás keserít el sokszor mert nagyon szeretnék utódot vagy örökbefogadni. de hát meleg pároknak rettenetesen silányak az esélyeik:(
2016. nov. 10. 21:46
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon oruloj h ilyen boldog vagy!:) a gyerekvallalas tenyleg nehez eset itthon szinte lehetetlen es ha kehetseges is a kornyezet sem a legjobb..kukfoldon talan jobbak az eselyek erre, enis nagyon szeretnek majd egyszer orokbefogadni!:) iszonyatosan szurkolok neked/nektek a kikoltozes es a gyerek ugyben is es sok sok boldogsagot meg:))
Én is gondolkoztam már ezen, és semmi pénzért nem kellene lány nekem. :D Mondjuk egy fiú már annál inkább.. :( 19/F 173/59
2016. nov. 11. 00:32
Az egyetlen bajom a homoszexualitással, hogy másoknak baja van vele. Amúgy nem bánom, érdekel különösképpen, hogy az vagyok.
20/F
2016. nov. 11. 18:43
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ebbenis van valami.. Lehet senkinek nemlenne baja onmagaval azert mert meleg, ha mar nem azt nevelnek bele h aki mas az rossz:)
Én 25 vagyok, bi aktív srác. Szeretem amit szeretek benne.
Szívesen szeretnék melegedni azért egy kedves passzív fiúval Szombathelyen... írjon aki akar.
2016. nov. 18. 13:27
Kapcsolódó kérdések: