Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert nezik el ennyien a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezik el ennyien a kategoriat?

Figyelt kérdés
A meleg kerdeseknel rendszeresen van tobb ember aki nem nezi a kategoriat, a hetero kategoriat nem olvasgatom, de valahogy ketlem h oda olyan sok meleg irna veletlenul, vagy megis? Ha nem, a heteroknak miert esik nehezukre eszrevenni a kategoriat valaszadas elott?
2016. okt. 31. 12:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
A kérdés feltevése előtt ki kell választanod a kategóriát! A válaszadók azonban sopkszor csak a tényleges kérdést böngészik, nem figyelnek a kategóriákra. Ennyi. Kérdezőként tulajdonképpen nem is lehet elrontani a kategóriűt csak ritkán figyelmetlenségből vagy mellényomásból. Így nem nagy érdem, hogy a meleg kérdezők figyelnek a ketgóriára...
2016. okt. 31. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán titokban ők is melegek.

Érdekes, hogy pont ezek a heterók rinyáltak, hogy legyen nekünk melegeknek külön kategória

2016. okt. 31. 12:24
 3/12 A kérdező kommentje:
A valaszadokra gondoltam, a meleg kerdeseknel gyakran van olyan valasz amit hetero irt figyelmetlensegbol, azt nemtudom h hetero kerdeseknel akad-e meleg aki fihyelmetlensegbol valaszolt de azt azert ketlem, de mint mondtam nemrudom.
2016. okt. 31. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Én meg pont az írtam, hogy válaszadóként sokkal könnyebb eltéveszteni a kategóriát, mert válaszadás közben nem vagy kategóriaválasztásra kötelezve, mint kérdés feltevésekor. Egyről beszélünk.
2016. okt. 31. 12:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Ertem en, csak azt nem h forditva miertnem tortenik ilyen, h hetero kerdeshez senki se ir veletlenul melegkent.
2016. okt. 31. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
ha simán csak a szexualitás kategóriába lépsz, akkor minden alkategória kérdését megjeleníti egybe. és sokan nem veszik a fáradtsàgot, hogy kiválasszák külön a hetero kategóriát
2016. okt. 31. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom egy meleg felhasználó eleve csak a "homoszexualitás" témakört nézi, erre kattint itt baloldalon. Én meg csak a "szexualitás" témakört böngészem, nem mindig figyelem az alkategóriát, így volt már, hogy figyelmetlenségből heteróként válaszoltam egy homoszexuális kérdésre, mivel magából a kérdésből nem derült ki az irányultság. Észrevettem a tévedést, elnézést kértem, minden ment tovább.

Amúgy meg azt vallom, hogy egy homoszexuális kapcsolat abban az értelemben nem különbözik egy heteroszexuálistól, hogy mindkettőben azonosak az alapnormák, például egy bántalmazó kapcsolat pont úgy elfogadhatatlan melegeknél, mint heteróknál (mint egy pár kérdéssel feljebb).

2016. okt. 31. 13:32
 8/12 A kérdező kommentje:

Nah koszonom az ertelmes valaszt:D alapjaban veve tenyleg ugyanaz az alapja egy hetero meg egy meleg kapcsolatnak, de ebbe a temaba a gyakorlati dolgokrol is szo szokott lenni ami hat kulonbozik a hetero dolgoktol, olyankor egy veletlen rosz kategoriaba irt valasz nem hasznos.

Ettol fuggetlenul koszi a valaszt, hasznos volt!

2016. okt. 31. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

1. A heterók nem a heteró kategóriában nézelődnek, hanem az egész szexuális kategóriában. Ez azért van, mert ott van pl az Egyéb kérdések kategória, amiben 99%-ban szintén heteró kérdések vannak és azokról nem akarunk lemaradni, de külön nézegetni sem akarjuk őket, úgyhogy inkább akkor legyen egyben az egész szexualitás kategória.

2. Két óra van és már ittam egy üveg bort. Ilyenkor nehéz állandóan minden kis apróságot észre venni.

2016. okt. 31. 13:55
 10/12 A kérdező kommentje:
A valasz hasznos, bar az uveg bor dolog delutan 2-kor kicsit aggaszto:o
2016. okt. 31. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!