Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan csábítsunk el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsenell kérdése:

Hogyan csábítsunk el egy meleg fiút?

Figyelt kérdés
Nem az a cél hogy belémszeressen! Van egy srác a suliba akivel nagyon jóba vagyok és meleg:( mondta hogy szeretne normális életet élni vagy legalább a biszexuális élet felé hajlani:) nem tudom hogy hogyan segíthetnék abban hogy egy meleg fiúnak megtetszen egy lány:/ tudnátok segíteni hogy mivel segítsek rajta?(16éves a fiú)

2016. okt. 28. 19:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudom hogy alakulhatott ki ez az egész benne hogy meleg legyen de változtatni akar és szeretnénk ( Ő is ) elérni hogy beleszeressen egy lányba mit kellene megtennie egy lánynak azért hogy megtetszen neki ha meleg?
2016. okt. 28. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem heteróként sohasem tetszene egy másik férfi szexuális értelemben.

Ha a gyerek nem divatból homokos, akkor sehogy se fog megváltozni.

2016. okt. 28. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, nem kell "segíteni rajta", nincs semmi baja, egyszerűen nem fogadta még el, hogy meleg. Amúgy ha meleg akkor maximum eljátszhatja, hogy beleszeret egy lányba, ha jót akarsz a srácnak meg annak a szerencsétlen lánynak is akibe "beleszeret"-ne,nem csinálod ezt.
2016. okt. 28. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem segítesz neki, ha zavarodottságában önmaga megjátszását támogatod.
2016. okt. 28. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki meleg az meleg. Barmennyire akar valaki, ezen nemlehet valtoztatni. Ne altasd se ot se magad h ez lehetseges.. Abba segits a baratodnak h elfogadja a massagat es h az nem rossz dolog, ugy boldog lehet/lesz:) kedves h segiteni akarsz de maganak art ha megjatsza magat. Nem mondom h vallalja fel (ense teszem) csak h ne hitegesse magat es plane ne egy sterencsetlen artatlan lanyt:)
2016. okt. 28. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább abban kell segítség, hogy elfogadja magát
2016. okt. 28. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

nagyon egyszerű,ugyan úgy kell mintha heteróból szeretnél meleget csinálni: sehogy :D

olyan nincs hogy ő gondolta hogy meleg lesz..vagy az, vagy nem. ha az, akkor én a helyetekben nem próbálnám meg heteróvá tenni a fiút mert csak ártana neki, és annak a lánynak is akibe "szerelmes". ahogy már korábban is írták, még nem fogadta el önmagát, inkább ebben segíts neki, elfogadni magát!

2016. okt. 29. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!