Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aki járt már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki járt már a gárdonyi nudista strand meleg részén? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi :)

2016. okt. 26. 20:01
 1/9 zsici:D ***** válasza:
100%
Ott van termálvíz?
2016. okt. 26. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ti miket tudtok !? Én kutyákkal jártam arra, de pár mezítelen emberen kívül semmi, az időjárástól eltérő melegséget nem észleltem, még csak kiírás sem volt, termálvíz pláne nem.
2016. okt. 26. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
2016. okt. 26. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol van már a strandszezon! Gondolom nem úszni akarsz ott...
2016. okt. 26. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

egy teljes horror.

de úgy jó ha csapatostól, haverokkal mész. csak egyedül nem szabad, mert tele van kiéhezett vén b--val. de ez is olyan h a jobb oldali öböl a köztudottan melegek helye, a bal oldali meg a családosoké, stb. olyat is láttam már én ott h nem hittem a szememnek...

Lényeg ha többen mentek, akkor király tud lenni, mert nagyon szép meg jó hely, de egyedül nem oké, mert nem szállnak le rólad.

2016. okt. 27. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
23%

Nagyon klassz hely lenne, ha a melegprostik nem ott bonyolítanák az üzleteiket. Az öreg langyik a nádasba viszik a fiatal fiúcskákat egy menetre. Mint egy melegkupleráj lenne.

A meleg párocskák meg olyan kirívóan viselkednek, hogy heteroként gyomorforgató látni.

Egy hetero párt sem láttam ott, aki ilyen frivol módon hangsúlyozta volna a nem identitását.

Nemrég ki is raktak egy táblát a parkolóba, hogy melyik öbölbe mire számíthat a strandoló. Ez a tábla hamar eltünt.

2017. júl. 30. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon király, nem is tudtam h ilyenek mennek a gárdonyi nudistarndon :) amikor mi voltunk, még egész nyugis hely volt, alig páran , de ilyen prosti-történeteket nem is hallottam.

de tetszik! most már csak kíváncsiságból is kinézek oda pár haverral, igaz, utoljára sztem 5 éve láttam ..

2017. júl. 31. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Ott engem először 27 évesen ba..ott meg egy 29 éves izmos pasi tök normális volt jól kielégített, és azóta is tartjuk a kapcsolatot és még mindig néha összebújunk egy estére.

Másodjára 30 évesen egy 50 valahány éves pasi du.ott meg, én őt ez a nádasban volt.

Harmadjára viszont 30,5 lehettem amikor én ba..tam meg egy kigyúrt gyereket, és miközben ba..tunk odajött egy kiéjezett vén öregember és be akart ő is szállni, de nem jött neki össze.

Szerintem jó strand ha szeretsz ba..ni,vagy ha szereted, hogy basznak.

2020. jan. 1. 23:57
 9/9 saratoga válasza:
Tegnap volt egy néger is. Nem napozni ment :D egyrészt mert koromfekete, másrészt végig a napernyő alatt ült :) A végén bement a nádasba és elintéztette magát. Volt egy öreg pár is, a mama a strand bal oldalán kb. 15 lépésre a többiektől, kielégítette kézzel a tatát... nagyon kevés kellett neki, nagyon be volt indulva. Volt egy csaj is, 2 faszival, aki ugyanott ki volt tárulkozva annyira, hogy már jobban nem lehetett, aztán fel-alá járkált , mutogatta magát, szerintem azt élvezte, hogy bámulják, telefonálás ürügyén mindenki előtt elidőzött. Nagyon jó hely, az emberek nem okvetelenül fürödni és napozni mennek oda :)
2022. jún. 16. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!