Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez nagy korkülömbségnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy korkülömbségnek számít? Többi lent!

Figyelt kérdés
22 múltam, velem egykorú haveromnak az öccse 15 múlt., olyan kis cuki rózsaszínes a szája, baba arca van olyan cuki pofa szerintem meleg úgy vettem észre, nagyon tudnám szeretni sok ez a korkülömbség? kis hamvas szörtelen olyan izgató, bár én se vagyok az a szőrös típus olyan 17-18 évesnek néznek, pl a dohányboltba is.

2016. okt. 18. 11:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
14%

Szóval Hugh Grant 15 éves változat! :)

Leszámítva hogy Hugh Grant 185 magas :)

Ha a csókba belemegy a kishamis, akkor a szopásba meg az análba is.

Keféld szanaszét helyettünk is!! :)

2016. okt. 18. 19:59
 22/33 anonim ***** válasza:
16%

Előzőnek.

Azért ez nagyon undorító volt. Csak remélni tudom, hogy a kérdező is hasonlóan vélekedik.

2016. okt. 18. 20:09
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!

Szerelmes belé!

Nem megerőszakolni akarja, hogy szeretkezni vele!

Mi ebben az undorító?!

2016. okt. 18. 20:21
 24/33 anonim ***** válasza:
82%

Épp ez az undorító, hogy ilyeneket ír neki, hogy "jól keféld meg helyettünk" is meg hasonlók! Hát azért hagy érezzem már magam rosszul, amikor mások úgy nyilatkoznak egy másik emberről, ráadásul egy még éretlen fiatal kis srácról, mint egy állatról, egy tárgyról, ami csak a saját kielégülésünkre van!

Jó van akinek ilyen vágyai vannak, de az találhat is rá megfelelő partnert, akit ez izgat, de attól még ezt nem kéne ide hányni mert rohadtul gusztustalan!

2016. okt. 18. 20:43
 25/33 anonim ***** válasza:
15%
Elgurult a gyógyszer Előző...
2016. okt. 18. 22:01
 26/33 anonim ***** válasza:
18%
Nem gurult el a gyógyszer, csak szerintem ez egy fontos dolog és ha valakinek valami fontos akkor el is várható, hogy így beszéljen róla.
2016. okt. 18. 22:03
 27/33 A kérdező kommentje:
Nana! nem kell a vita, nemrég ment el, a cukipofa, átjött filmeztünk, beszélgettünk csókolozásba benne volt mert izgatta, megbeszéltük hogy rendszeresen csináljuk, de mást nem akar (( egyenlőre)) megkefélni nem akarom, max szeretkezni én ezt a srácot szeretem nem egy darab húsként nézek rá, és büszke vagyok arra hogy 22 múltam, de még nem dugtam fiúval mert nem volt olyan aki tetszett volna és nem alkalmiztam sohasem nem is fogok! a srác nagyon cuki kicsit inkább haosnlít a fiatalkori Leonardo Dicapriora, másrészt bevallota hogy ő biszex, de szerintem teljesen meleg, csak mondta hogy ne mondjam senkinek se titok, se tesója se senkinek, itt is név arc nélkül írok róla holnap elmegyünk egy moziba és utána ismét feljön hozzám ,xboxozni egyéb huncutságokat művelni kis simi tapiba szerintem benne lesz de nem szeretném erőltetni ahogy az ő tempója diktálja
2016. okt. 18. 22:35
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Először azt mondtam volna hogy sok ez így, hogy a srác csak 15 éves, de ahogy így leírtad már más megvilágításba kerültek a dolgok. Mindenesetre nagyon figyelj oda erre a kis cuki srácra, ne erőltess semmit, szép lassan haladjatok :) Sok sikert, drukkolok nektek! :D
2016. okt. 18. 23:07
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lesz idővel tobb is. ;)

Te is szűz vagy meg?

2016. okt. 18. 23:15
 30/33 A kérdező kommentje:
igen szüz vagyok
2016. okt. 18. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!