Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy korkülömbségnek számít? Többi lent!
ne hagyd elillanni. Mindkettőtök arra vár, hogy valaki megtörje a heccelést, és komolyra fordúljon a kapcsolatotok.
Nem nagy a korkülömbség, ha nem szúrod el, akkor tartós kapcsolat lehet belőle!
2016. okt. 18. 13:46
Megértelek. Én is azt mondanám, hogy próbáld meg. Kérdezgesd a csajokról, ha ketten vagytok és irányítsd a beszélgetést.
De vigyázz!
7 év korkülönbség nem sok, de most még kissé fiatal hozzád.
Most fejezi be a hangja a mutálást. Most kezd férfiasodni. Egy év mulva már lehet nem lesznek meg azok a cuki bájai, amik most vonzanak.
Az is lehet, hogy későn érő egy kicsit, nem úgy foja fel a közeledést. Az is lehet, hogy csak kíváncsi, nem meleg.
Ez kevés info. Legyél körül tekintőbb.
2016. okt. 18. 14:37
Egy év múlva is bőven meglesznek a cuki bájai sőt még 20 évesen is! :)
De ezekből én még nem szűrtam le hogy meleg lenne, inkább azt hogy 12 évesként viselkedik.
2016. okt. 18. 15:29
Az a 7 év korkülönbség nem lenne gond, viszont az, hogy ő csak 15 éves, az már igen. Most van a legképlékenyebb kamaszkorban, ilyen fiatallal nem szabad még foglalkozni.
2016. okt. 18. 15:29
Én 16 voltam, amikor a fiúm 21 volt és ő vette el a szűzességem, 8 éve.
A maiak, a maibbak, meg sz már 13 évesen du.nak.
Te vagy az idősebb kérdezz rá nem szeretne e veled lefeküdni? :D
Meglátod az arcát és azonnal választ kapsz az összes kérdésedre :D
2016. okt. 18. 15:35
16/33 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! ma iskola után elkezdtem vele beszélgetni erről a témáról pár sör után, ö citromos sört ivott, én normális sört csak hogy oldjuk a hangulatot sokat beszélgettem vele, kiderült hogy kipróbálná a csókolozást max, csak az anyja hazajött így a beszélgetés abba maradt, majd ma este áthívom magamhoz, és kipróbáljuk nagy nehezen megtört a jég!
17/33 A kérdező kommentje:
most még olyan cuki kisfiús, kicsit pedofilosan hangzott :D de nagyon cuki és mikor beszélgettem vele, éreztem a levegőben elsőre nagyon ciki volt, de pár perc után már csak nevetve beszélgettünk róla, és éreztem valami szikrát a levegőben, megpróbáljuk remélem többet is akar, és nem csak húzza az agyam nagyon izgatott vagyok!
Ird meg mitortent!:33 nagyon erdekel:D
2016. okt. 18. 17:39
Irigyellek:) Nekem bejönnek ezek a fiatal fiúk :) Szóval szívesen lennék a helyedben. Bár én jobban szeretem mikor már fiúsak :) De a lényeg, hogy tudja mit akar...
2016. okt. 18. 18:09
20/33 A kérdező kommentje:
este 20:00 kor jön át, fotót nem fogok róla mutatni az privát, de leírom hogynézzki aki kíváncsi, 175centi vékony test alkat, világos zöld szem, világos barna haj ami oldalra van fésülve hullámos, rózsaszín kislányos száj, aranyos pirosos arc picit, és hosszú szempillája van imádni való ^^ nagyon izgulok hogy mi sül ki belőle, se borosta se semmi még a honalja se szőrös kis cukorfalat :D
Kapcsolódó kérdések: