Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják az aktívok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják az aktívok, hogy élvezem, ha a fejemet tövig a farkukra nyomják?

Figyelt kérdés
Miért olyan meglepő ez egyeseknek? Ők már próbáltak egy banánt lenyomni maguknak?
2016. okt. 15. 22:59
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Tehát te élvezed, hogy el akarnak nyomni?
2016. okt. 16. 14:41
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azt élvezem, amit az előbb leírtam.

Te nyilván azt élvezed, hogy itt kérdezhetsz, beszélhetsz, vitatkozhatsz róla.

2016. okt. 16. 15:03
 23/28 A kérdező kommentje:
És ezzel mi a baj?
2016. okt. 16. 15:06
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy miért szedsz fel olyan srácot, aki ilyen durva veled. Ha ezt nem élvezed akkor biztosan tudsz találni normális fiút is.
2016. okt. 16. 21:22
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam élvezni :D
2016. okt. 16. 22:09
 26/28 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom megmondani előre, hogy ki milyen.
2016. okt. 16. 23:37
 27/28 anonim ***** válasza:
50%

Én úgy gondoom,hogy egy passzívnak nem árt elsajátítani a mélytorkozás fortélyait, különösen, ha örömet kar szerezni a patnerének. szerintem a passzív szerep lényege pont abban rejlik, hogy az aktív irányít, ő dominál.

egy lelkes passzívnak pont ez kellene, hogy örömet okozzon, különben mitől passzív?

én pl. pont azt nem tudnám élvezni, ha a partner csak hagyná, hogy szopjam, vagy épen csak úgy immel-ámmal épphogy hajlandó lenne megdugni.

számomra pont attol élvezetes az egész dolog, hogy az aktív fél szopat rendesen és közben igen is nyomja rá a fejem , és jó kőkeményen megdug. Én passzívként pont ezt élvezem a szexben, persze nem vagyunk egyformák.

ha neked mások az igényeid, akkor ezt beszéld meg mindig az épp aktuális partnereddel, hogy mik az elvárásaitok egymástól. persze az lenne az ideális ha inkább találnál egy komoly állandó társat, és kkor lehet,hogy ezek a problémák is megszűnének, ahogy előttem többen is írták.

üdvözlettel: egy passzív meleg

2017. máj. 8. 11:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdésre válaszolva: két választ lehet mondani, az egyik hogy élvezi hogy tövig bent van a szádban, a másik hogy ő szeret dominálni és ezt így vagy úgy meg is teszi.

Részemről, ha a passzív félnek is élvezetes, akkor csinálják. (pl én :D)

Ha nem, akkor szerintem szólnia kéne a passzívnak, ha az aktív nem hallgat rá, akkor szerintem inkább keressen másikat.

Azok, akik úgy gondolják, hogy a passzívnak tűrnie KELL azt, hogy az aktív azt csináljon vele amit akar, szerintem belefásultak az ő durva domináns-szubmisszív szerepjátékukba. Ez alapjaiban véve egyáltalán nem erről szól.

Egyébként nem csak az aktív fél lehet domináns. Én irányítottam már többször is passzívként, letérdeltettem és magamba húztam, aztán meg lefektettem és meglovavoltam, amikor meg szoptam direkt úgy csináltam, hogy majdnem élvezésig szopom, de sose addig, hogy el is élvezzen, mindig csak majdnem.

Szóval az a sztereotípia, hogy csak az aktív fél lehet domináns, csak ő lehet "férfi", a passzív meg csak "nőies", megbukott.

2019. ápr. 2. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!