Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják ezt ( többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt ( többi lent)?

Figyelt kérdés
Sok hetero azt mondja hogy a melegek az orruk alá dörgölik a kapcsolatukat provokalas stb ( tisztelet a kivételnek) de ugyanakkor ha azt nézzük a heterok is nyalják falják egymást az utcán néha már lassan a padon létesítenek szexuális kapcsolatot de fel vannak háborodva hogyha két fiú vagy két lány csókolózik vagy kezenfogva megy az utcán persze vannak kivételek de most konktetan az olyanok véleménye érdekel akik ezt gondolják

2016. jún. 17. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert ők homofób g*cik
2016. jún. 17. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig több meleg párt láttam normálisan viselkedni, mint heterokat. Azt azért hozzátenném, hogy akik szinte a metron is megd*gják egymást; vagy még nagyon kamaszok, vagy alacsonyabb intelligenciával rendelkeznek. Egy jobban szituált, tanult, 25 év feletti párokat se láttam még, hogy falnák egymást. Viszont a meleg párok esetében úgy vettem észre, hogy megvan ez a tartás még a fiatalabb korosztálynál is, lehet pont azért, mert félnek felvállalni. Múltkor viszont egy nagyon aranyos leszbikus párt láttam, nem enyelegtek, csak ölelték egymást csendben, jó volt látni őket, meg hogy szeretik egymást. Bár engem ezek a dolgok alapvetően nem dühítenek, mert nem vagyok egyáltalán homofób.

22/l

2016. jún. 17. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg bárkinek joga van a szerelemhez, de azért identitástól függetlenül mindenkinek végig kéne gondolnia, hogy az igazi társadalomban való élet, nem egy romantikus filmdráma, ahol esőben rohanunk egyik háztömbtől a másikig és a csókolózástól eljutunk a pettingig útközben. :D
2016. jún. 17. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Mert az emberek többsége undorodik a melegektől,betegeknek gondolja őket. Én heteroként azt mondom,nemérdrkel ki milyen neműt szeret,de könyörgöm ne a nyilvánosság előtt éljünk már nemi életet. Vonatkozik ez melegekre,heterokra egyaránt. Gusztustalan tud lenni - és itt nyilván nem arra gondolok,mikor valaki szerelmesen fogja a párja kezét,vagy ad egy visszafogott szerelmes csókot,hanem mikor szinte a nyelőcsövüket tisztogatják egymásnak.
2016. jún. 17. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
En par hete szemvesultem ezzel a velemennyel. Az illeto undoritonak talalta azt is, hogy az utcan finoman megcsokolja egymast ket meleg. Allitasa szerint nem homofob de azert szolidan diszkriminalja a melegeket. Nonszensz.
2016. jún. 17. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
soha nem mondtak nekem ilyet
2016. jún. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!