Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják a homoszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a homoszexuálisokról hogy mindnek sok szexpartnere van és AIDS-esek?

Figyelt kérdés
Pedig a valóságban egy-egy településen alig egy két meleg van és vagy nem is tudnak egymásról vagy nem tetszenek egymásnak. A legtöbb melegnek valószínűleg alig van szexuális élete, ellentétben a heterókkal akiknek akár 20- 30- 40 szexparterük is van, vagyis sokkal nagyobb eséllyel kapnak el nemi betegségeket.

2015. szept. 20. 10:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
30%

Mert statisztikailag tény, hogy a melegek között nagyságrendekkel gyakoribb a HIV.

A többi meg egyszerű tájékozatlanság.

2015. szept. 20. 10:30
 2/22 anonim ***** válasza:

Nos az amit leírtál kisebb településeken van....Ez a sok szexpartnek adis szterotípia vígan él és virul a nagyvároskban külföldi angyvárosokban a hol neten keresztül azt keresel fel akit akarsz a városon belül nagy anépesség sokkal több a meleg főleg hogy vannak meleg clubbok:D

Sokan vannak úgy hogy lemennek és ismerkedés céljából lefekszenek egymással(bár a legtöbben ésszel csinálják védekeznek.. de az a réteg aki nem védekezik és redszeresen váltogatja apartnereit nagyobb evszélynek van kitéve mint a hererok mert náluk a teherbeesés kockázata miatt is kell védekezni még ha azt is mon dja valaki hogy áh leszaroma védekezést biztos nem beteg ez a csaj ott van az hogy de ha terhes lessz fiezthetek 20 évig gyerektartást úgy hogy egyszer feküdtem le valakivel..nem akarok apa lenni stb:D Remélem kivehető mire gondoltam:)

2015. szept. 20. 10:33
 3/22 A kérdező kommentje:

#1 A te szexuális orientációdról van adata a Központi Statisztikai Hivatalnak?

Az orvosok meg nem kérdeznek rá, hogy a betegük kivel kefél és az orvosi titoktartás is kötelezi őket, hogy erről beszéljenek.

2015. szept. 20. 10:35
 4/22 A kérdező kommentje:
Gondolom pár régebbi, amerikai meleg énekes sztár miatt terjedt el ez a köztudatban.
2015. szept. 20. 10:39
 5/22 anonim ***** válasza:
26%
te egy kész jogi szakember vagy kedves kérdező, a szexuűlis irányultságodról pedig ne is beszéljünk.
2015. szept. 20. 10:40
 6/22 A kérdező kommentje:
#5 Melyik törvényre hivatkoztam?
2015. szept. 20. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:
65%

Persze, ami nem tetszik, azt szóljuk le, meg bunkózzunk vele.

Én is visszakérdezhetnék, hogy a te 20-30-40 szexpartneres állításodat milyen statisztikával támasztod alá?

Persze, nyilván minden hazai és nemzetközi felmérés humbug, csak mert neked nem tetszik.

Jelzem, biszexuális vagyok, de ettől a tény még tény marad...

2015. szept. 20. 10:45
 8/22 A kérdező kommentje:

#7 Semmilyennel.

Az itt írogató emberek közül is van akinek egy szexpartnere sem volt még és van akinek már sok. Nem állítottam hogy minden heteró embernek ennyi szexpartnere van, csak jóval több lehetőségük van ismerkedni, szexelni, betegséget elkapni.

Ezzel szemben sok meleg rejtőzködik, mert szégyelli magát.

Amúgy meg én egy embert se ismerek aki részt vett volna már valami ilyen felmérésben ahol a szexuális irányultságáról kellett volna nyilatkozni.

2015. szept. 20. 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
Anatómiai szempontból könnyebben a terhed a hiv vírus anális szexel, ezért van 10-20-szor annyi homo AIDS-es mint hetero.
2015. szept. 20. 10:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"#1 A te szexuális orientációdról van adata a Központi Statisztikai Hivatalnak? "

Kérdező te is vagdalózol statisztikákkal: "heterókkal akiknek akár 20- 30- 40 szexparterük is van"

2015. szept. 20. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!