Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mozgássérült melegek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozgássérült melegek?

Figyelt kérdés
Vannak itt mozgasserult melegek? Mennyire megy a tarskereses? Csak azert mert a melegek alszent es sekelyes vilagaban sokszor csak a kulso szamit:/ milyen nehez egy melegnek igy a tarskereses? Es hanyan vannak itt akiket egy ilyen dolog nem erdekelne, mert nem a kulso minden, es lehet meg attol fantasztikus szemelyisege:)
2016. okt. 12. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én leszbikus vagyok és a barátnőm mozgássérült. Már akkor is az volt amikor megismerkedtūnk. Engem kicsit se zavart inkâbb kiváncsi voltam hogyan működik így, odalent.

Azt tudnám neked tanácsolni hogyha ismerkedsz, ne legyél visszafogott, kérkedj a problémáddal. Tudom hogy ez nem egy örömteli dolog de az embereknek imponáló ha egy ilyen ember élvezi az életet és képes humorizálni a problémájával. Nem ugyanaz de pl. én nagyon alacsony vagyok ezért mindig azzal poénkodtam hogy "küldjetek engem, én biztos beférek" vagy "hahaha téged előbb ér el az eső mint engem!" Barátnőm is mikor megismerkedtünk nagyon jó kedvre derített azzal hogy azon poénkodott hogy nem tud futni a piacra meg hogy "elgurulok innen". :)

2016. okt. 14. 23:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!:) Engem csak erdekelt h aki esetleg mozgasserult annak alapbol se lehet konnyu ismerkedni hat meg ha meleg.. De akkor ahogy latom vannak kivetelek, nemis szabad fokyton ezen szomorkodni, elvezni kell az eletet ahogy mondtad:) tobb ponton enis elmosolyodtam:D
2016. okt. 14. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tudtam segíteni! Ne másokkal foglalkozz, élvezd az életet, örülj annak, hogy kitűnsz a tömegből, szerintem így még egyszerűbb is ismerkedni, mert az emberek (jó emberek!) kiváncsiak a hozzád hasonló emberek életére. :)
2016. okt. 15. 13:25
 4/6 A kérdező kommentje:
En nemvagyok mozgasserult, csak eszembejutott nekik milyen lehet es kivancsiva tett a dolog. Es orulok azert h a jo emberek nemcsak kulsore itelnek meg:)
2016. okt. 15. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

fiu vagyok és van mozgássérült barátom

Segitek neki takritani bevásárolni fürdésben

És igen szexben is és nagyon jó vele szoktam vele aludni

2016. okt. 15. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Dejo ilyeneket hallani:) minden jot a tovabbiakban is!:)
2016. okt. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!