Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozgássérült melegek?
Én leszbikus vagyok és a barátnőm mozgássérült. Már akkor is az volt amikor megismerkedtūnk. Engem kicsit se zavart inkâbb kiváncsi voltam hogyan működik így, odalent.
Azt tudnám neked tanácsolni hogyha ismerkedsz, ne legyél visszafogott, kérkedj a problémáddal. Tudom hogy ez nem egy örömteli dolog de az embereknek imponáló ha egy ilyen ember élvezi az életet és képes humorizálni a problémájával. Nem ugyanaz de pl. én nagyon alacsony vagyok ezért mindig azzal poénkodtam hogy "küldjetek engem, én biztos beférek" vagy "hahaha téged előbb ér el az eső mint engem!" Barátnőm is mikor megismerkedtünk nagyon jó kedvre derített azzal hogy azon poénkodott hogy nem tud futni a piacra meg hogy "elgurulok innen". :)
fiu vagyok és van mozgássérült barátom
Segitek neki takritani bevásárolni fürdésben
És igen szexben is és nagyon jó vele szoktam vele aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!