Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetnek a szuleimmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek a szuleimmel?

Figyelt kérdés
Egy baleset folytan lebuktam a szuleim elott.. Nemreg ultem le veluk es mondtan el nekik h melegvagyok. Apa egesz jol fogadta amire nemszamitottam. Anya csak sirt es meg mostis sir, nemtudja elhinni, nagyon kivan.. Mit tehetnek h jobb legyen neki? Aztse akarja megerteni h ez nem dontes kerdese..
2016. okt. 8. 19:01
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Naigen,ami aztilleti enis erreszamitottam h kidobnak majd, de egesz jol fogadtak, legalabbis meg itthon vagyok
2016. okt. 8. 19:14
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Ennek kell örülni. :) Bár még kell nekik egy kis idő,hogy 100%-ban megbarátkozzanak a gondolattal.

De nem lesz itt már nagy gond. :)

Azt szabad megkérdeznem,hogy a fiú akinél aludtál, vele együtt vagytok?

2016. okt. 8. 19:17
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"Érdkes, régen nem volt ennyi b*zi. "

Pedig volt!!!

2016. okt. 8. 19:20
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd őket, majd túlteszik magukat rajta.

A döntés kérdése dologról meg annyit, hogy a szexualitásoddal kapcsolatban max. annyi döntésed van, hogy kiéled-e vagy sem, megváltoztatni nem tudod. Magyarázd el anyádnak, hogy attól még, hogy meleg vagy még nem fog végigmenni rajtad a városi kosárlabda csapat, mert az a sztereotípia, miszerint a melegek fűvel-fával lefekszenek éppen akkora kamu, mint az, hogy van egy kapcsoló az agyadban, amit ha felkapcsolsz, akkor heteró vagy, ha pedig le, akkor meleg. A faternak amúgy gratula, hogy így fogadta a dolgot, anyáddal szemben pedig legyél türelmes, előbb-utóbb elfogadja.

2016. okt. 8. 19:20
 15/35 anonim ***** válasza:
87%
Ha alapból jó a kapcsolatod a szüleiddel, és normális emberek, akkor meg fogják érteni, de biztos, hogy sokkhatásként érte őket ez a dolog. Nyilván nem erre gondol a szülő, mikor nevelgeti a kis csemetéjét, h ha nagy lesz, homo lesz. Hagyj nekik egy kis időt, biztos lesz még beszélgetésetek erről, és akkor el tudod nekik magyarázni, hogy nem akartad Te ezt, de ez van, ez jött, és ha szeretnek, fogadják el. Neked sem könnyű.
2016. okt. 8. 19:22
 16/35 A kérdező kommentje:

Meg nemvagyunk egyutt, de nagyon szimpatikus meg kedves esvicces es ah:) ha minden jolmegy remelem osszejovunk.

Mindenfelekeppen turelmes leszek es hagyok idot nekik. Pont aparol nem gondoltam volna..azthittem kitagad v kidob v hulyere ver.. Ehhez kepest kivetelesen jolcsinalt valamit. Anya meg eleg negativ meglepetes volt, sok olyat mondott amit nemszabadna komolyan vennem..

2016. okt. 8. 19:27
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Először is drukkolok neked, hogy sikerüljön azzal a fiúval. :)

Másodszor ne vedd a szivedre amiket anyukád mondott. Kicsit kiakadt, de idővel megnyugszik.

2016. okt. 8. 19:30
 18/35 anonim ***** válasza:
89%

Tévedés! Nem döntés kérdése! Kromoszóma hiba okozza. Vele született dolog. Megváltoztatni nem lehet, max elnyomni, de akkor idegileg lesz nyomorék!

A saját nemüket kedvelő emberek is élhetnek boldog életet! A hírességek között is vannak szép számmal, de nem a másságuk miatt híresek és népszerűek!

2016. okt. 8. 19:31
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Dr. Spleen

Sokkal inkább TE nyomod el.. Különben nem lennél itt.

2016. okt. 8. 19:31
 20/35 anonim ***** válasza:
14%

#20! Inkább neked kellene utána olvasni!

És olyanról még nem hallottál, hogy valaki a gyerekkorában az ellenkező neműtől átélt trauma miatt fordult a saját neme felé?

2016. okt. 8. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!