Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, hogy túl hamar menjek el?
Gondolom, az elsődleges probléma, hogy nagyon ritkán élek nemi életet, és sosem tanultam meg kontrollálni.
Igazából elképzelésem sincs, hogy ez a kontroll hogyan lehetséges... gyógyszert meg ilyen érzéstelenítő cuccokat nem akarok használni, anélkül is csak meg lehet oldani, nem?
És pont emiatt még sokkal jobban parázok a szextől, mint egyébként
Hogy lehetne ezt az ördögi kört megtörni?
21F
én is ilyen voltam kezdőként,
neten rákerestem mit lehet ellene tenni (gyakorlatok, kontroll, érzéstelenítők, stb...)
nekem semmi nem jött be
Ezután rájöttem , az a volt a gond hogy túlparáztam az egészet
Ne gondolkodj azon, hogy milyen hamar el fogsz menni, csak próbáld élvezni a helyzetet.
Nem igazán tudom leírni de próbálj ne törődni azzal hogy milyen gyorsan elsülsz, és beégsz a társad előtt.
Nekem ez bevált :)
Hogyha a másik veri neked könnyebben oda tudsz figyelni arra mikor menj el. Így lehet gyakorolni és fejleszteni magad :D
22/F
Amikor vészesen közeledsz, abba kell hagyni az ingerlést.
Ilyen egyszerű.
Én is szóltam, hogy hamar eldurranós vagyok, ha szólok álljunk meg. Aztán kiderült, hogy ez nem gond. Mert ha az első menet 3 perces volt, akkor a második már 6 perces. És a harmadik menetben már én is csak egy félóra múlva élveztem el.
Volt egy fittness félisten barátom. Amikor először mentem fel hozzá, olyan izgatott voltam, és olyan hosszú volt az előjáték felöltözve, hogy már amikor vetkőztetett, aközben eldurrantam. De végigszeretkeztük az éjszakát. Négyszer mentem el hajnalig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!