Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem bírom megállni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírom megállni, hogy fiúk szopjanak le?

Figyelt kérdés
Van barátnőm, de a baráti haveri társaságomban elég sok meleg srác van sokan be is próbálkoznak én meg sosem tudom megállni, hogy ne szopjanak le legalább, főleg mikor szórakozóhelyen isznak is kicsit és még jobban nyomulnak. Mit gondoltok ez normális? Barátnőm mit szólna, ha ez kiderülne pl.?

2016. okt. 3. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
melegként eszembe nem jutott még soha hetero haverjaimra nyomulni..akármennyit ittunk. te meg nem vagy hetero. egyszer kipróbálni oké, bár ahhoz is kell szerintem már egy kis biszex hajlam.
2016. okt. 5. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Rohadt jó barátok lehetnek. Szerintem neked kell eldönteni hogy ez csak átmeneti időszak vagy tényleg érzel mást is fiúk iránt.
2016. okt. 13. 23:43
 13/15 Livy válasza:
93%
Egy férfi tudja legjobban mi a jó egy másik férfinek c:
2016. okt. 31. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:
95%
A miértről vitatkozhatunk, de szerintem egyértelmű. A barátnődnek pedig eszed ágába se jusson elmondani, ha meg akarod őt tartani.
2016. nov. 3. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

A barátnőd soha nem értené meg!!

Maradjon a titkod. Én máig titkolom, hogy szeretek fiúkat szopni!

2016. nov. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!