Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom megállni, hogy fiúk szopjanak le?
Figyelt kérdés
Van barátnőm, de a baráti haveri társaságomban elég sok meleg srác van sokan be is próbálkoznak én meg sosem tudom megállni, hogy ne szopjanak le legalább, főleg mikor szórakozóhelyen isznak is kicsit és még jobban nyomulnak. Mit gondoltok ez normális? Barátnőm mit szólna, ha ez kiderülne pl.?2016. okt. 3. 13:08
2/15 anonim válasza:
A barátnőd rendesen le szokott ápolni?
Engem a feleségem nem, de már volt egy komoly beszélgetésünk ezzel kapcsolatban és van némi javulás. Sajnos még nekem is volt ilyen gondolatom, hogy fiúval kiélem. Talán úgy nem gondoltam volna megcsalásnak. Benned is ez lehet. Ha lány csinálta volna, akkor lehet már bevallottad volna.
3/15 A kérdező kommentje:
barátnőmmel sincs gond ilyen téren
2016. okt. 3. 13:16
4/15 anonim válasza:
tök elmennék egy ilyen buliba :D
5/15 anonim válasza:
Hat azert ha a fel tarsasag leszopott, azert az egy kicsit fura :D
Sok tarsasagban vannak melegek es heterok de azert nah
:D
Egymas kozott nem szul ez feszultseget? Es nem is rad gondolok hanem azokra akik leszoptak..
6/15 anonim válasza:
Egy ismerős pár a kapcsolat legelején leszögezte, hogy a saját nemmel művelt dolgok nem számítanak megcsalásnak, ha a másik előre tud a dologról (nincs bennük igazán biszexuális hajlam, csak azért majd kiakarják egyszer próbálni -egyiküknek már sikerült egy kicsit-). Szerintem próbálj valami hasonló megegyezésre jutni.
7/15 anonim válasza:
Szopass meg mindenkit, de a csajod meg ne tudja:)
23/f
8/15 anonim válasza:
En is szivesen lennek a tarsasagod resze, ugy cumiztathatnal ahogy akarsz 😆
9/15 anonim válasza:
Úgy látszik nekem is szórakozó helyre kéne mennem, mert én meg nem találok olyan fiút/pasit akit le szophatnék :D
10/15 anonim válasza:
Egy ilyen társaság nekem is kellene. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!