Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehetetlen egy rendes pasit talalni?
Figyelt kérdés
Masok velemenye alapjan nem nezek ki rosszul, nemhiszem h ezzel baj lenne, dehogy nemtalalok egy rendes pasit akivel nemcsak par hetig lennenk egyutt es nemgyerekes, es aleglenyegesebb h komoly kapcsolatot akar ami a kolcsonos tiszteletre es kesobb a szeretetre alapul. Egyszeruen ugyerzem ilyen nincs, vagy normalis decsak alkalmit akar, v komoly kapcsolatot de megis olyan gyerekes es latatlanba par nap beszelgetes utan benyogi h "szerelmes".. Ez NEM igazi szerelem, erre igy nemlehet epiteni egy kapcsolatot.. Tenyleg nincs aki ilyen kapcsolatra vagyik?2016. szept. 25. 10:54
1/11 anonim válasza:
Hát... szerintem vannak ilyenek de nagyon kevesen...mi baratommal harom eve vagyunk egyutt es ugy erzem ő a tökéletes nekem... elotte egy komolyabb kapcsolatom sem volt es en is ugy gondoltam mint te... szoval csak légy türelmes 😉
2/11 A kérdező kommentje:
Harom ev.. Hah dejo neked!:) hat nem adom fel, annak nemlenne ertelme,csak ugyveszem eszre ilyen kb csak a mesekbe van... De majdcsak jon, kitarzoan keresek
2016. szept. 25. 11:05
3/11 anonim válasza:
Nekem június óta van barátom és közlöm ha olyat akarsz akinek nincs semmi gázos dolga alkalmiz. Ha hosszútávút akarsz készülj fel hogy lesznek dolgai a másik félnek, barátom pl 9 éve drog függő, és ez a cél számomra nyár végéig hogy leszoktasam.
4/11 A kérdező kommentje:
Felreerthettel, nem tojeletes pasit akarok akinek semmi hibaja.. Ense vagyok tokeletes,mas se az, nincsennek lehetetlen elvarasaim, a legfontosabb h kepeslegyen nornalisan szeretni es h ezt viszonozzam, ha ez megvan mar erdemes kuzdeni erte akkoris ha kisebb v nagy problemak vannak is, aznemerdekel.. Csak egy jo embert szeretnek akivel boldog lehetek
2016. szept. 25. 11:16
5/11 A kérdező kommentje:
Emberek kerlek olvassatok kategoriat, nemvagyok lany, meleg kategoria tehat ertelem szeruen fiu vagyok!
2016. szept. 25. 11:36
6/11 anonim válasza:
Velem is pontosan ez van. Lehetetlen olyan normális férfit találni aki kapcsolatot is akar. A legtöbben vagy csak dugni szeretnének, vagy vállalhatatlanul néznek ki, rosszabb estben mindkettő egyszerre. A legrosszabb mégis az, mikor úgy érzed, hogy na most aztán végre megtaláltad az igazit, aki jól néz ki, normális, kapcsolatot akar, ráadásul veled, aztán pár hónap múlva kiderül, hogy ez k*rvára nem így van, és pont ugyanolyan, mint az összes többi. Na ez velem többször is előfordult már. Szóval ne aggódj, ez nem csak veled van így, hanem általános probléma:D
21/F
7/11 A kérdező kommentje:
Remekul megfogalmaztad siralmasnak mondhato helyzetunk:D csak azert nem ertem h ha ez altalanos problema akkor akik ilyet keresnek h nem talaljak meg egymast:/
2016. szept. 25. 12:40
8/11 anonim válasza:
Gondolom azért, mert nincs ráírva mindenkire, hogy így gondolkodik:D Emellett attól mert mind a ketten kapcsolatot keresnek nem biztos, hogy összeillenek.
9/11 anonim válasza:
Hasonló a szituáció nálam is. Egy éve nincs senki a környéken, akivel lehetne kezdeni bármit is :/ Bár volt már úgy is, hogy valóban én is úgy éreztem pár beszélgetés után, hogy "szerelmes" vagyok, de aztán gyorsan kiderült, hogy nem :D Kitartást mindannyiunknak :D 26/f
10/11 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot szeretnék. De átérzem amit írsz, a többség nem így gondolkodik, szóval elég nehéz párt találni sajnos :/
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!