Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet buta kérdés, de hogyan kell ismerkedni neten?
Már egy ideje fenn vagyok, de igazán sose éreztem azt, hogy ez nekem kell, és így egy kettősség van bennem: hasznos, mert a való életben nagyon nehéz ismerkedni, ugyanakkor mű és szexorientált. Nem túl romantikus.
Szóval ha ír valaki, hogy szívesen ismerkedne, akkor pl. hogy folytassam a beszélgetést, ha az illető nem túl konkrét? Tegyek fel random kérdéseket? Pl. van-e háziállata? Vagy egyből kép, mert azért fontos, hogy külsőre is szimpatikusak legyünk egymásnak? Kérdezzem meg, hogy miért írt rám, mi az ami tetszett a bemutatkozásomban? És ha az illető kb. semmit nem írt magáról? És alig van megadva pár adat, kezdjem el kérdezgetni? És egyből szögezzem le, hogy komoly kapcsolat a cél? És ha találkozni akar, de én félek és bizonytalan vagyok?
És ha pl. biszex, és emiatt van egy kis ellenérzésem, ami tudom, hogy nem helyes. Vagy ha dohányzik, amit én utalok, akkor egyből utasítsam el? :/
Gondolom ez most sokaknak érthetetlen, hogy mit is akarok kérdezni, de nagyon tanácstalan vagyok... :(
Segítsetek, köszönöm!
Nem tudom pontosan hol vagy fent, de én a PlanetRomeot használom/használtam ismerkedés céljából.
Tényleg egyszerűbb neten ismerkedni, mint személyesen. Én ha ráírtam valakire, akkor nem csak annyi volt az üzenetben, hogy "Szia. Szívesen ismerkednék vele." Hanem utaltam rá, hogy mi fogott meg az adatlapján: profilkép, bemutatkozásban valami, stb. Olyan nem nagyon van, hogy ezek egyike sem történt, mert hát akkor miért írsz rá?
Ha megkérdezi, hogy mit keresel, akkor persze, nyugodtan mondhatod neki, hogy komolyat keresel. Hogyha ez elriasztja, akkor nem érdemes húzni az időt.
Sajnos elég gyakori, hogy csak szexpartnert keresnek, ezeket a helyzeteket is tudni kell kezelni.
Amit megtanultam személy szerint, hogy ne éld bele magad semmibe elsőre, mert érhet csalódás. Nem csak veled fordulhat elő, hogy bizonytalan leszel egy találkozónál, más is pofára ejthet ilyenkor.
Egyébként pedig annyira nem kell rágörcsölni, mert úgy sokkal nehezebb bárkit is találni. Légy türelmes.
Ui: Hány éves vagy? Ha gondolod, írhatsz privátban bármivel kapcsolatban. :)
20/f
Szi, én isszerettem volna ismerkedni, de hidd el kérdező a planetromeo, love.hu és a többi oldalon CSAK SZEXET AKRNAK, NEM TÜNTETIK FEL, DE EZ A VÉGE, s a többségük fiút akarnak dugni kb. 75%-a.
Ezért nem ajánlom ismerkedés céljából a netes oldalakat, velem is így volt.
Üdv
A planetromeon is van aki kapcsolatot keres.
Én is ott ismertem meg barátom.
Hát.. lehet sokan leoffolnak, de én csak a saját tapasztalataimat, gondolataimat tudom leírni.
Sok apróságból sokmindent le lehet szűrni, néhány példa:
Köszönés: ha valaki már így kezdi, hogy hi vagy hy, az vagy egy komolytalan gyerek, vagy egyszerűen annyi tiszteletet sem ad a másiknak, hogy normálisan köszönjön.
Első kérdése: ha a köszönés után ilyen kérdést tesz fel, hogy aktív/passzív, mekkora stb, ez egyrészt az igényszintjét mutatja, hogy ez a legfontosabb dolog ami érdekli a másik emberrel kapcsolatban, illetve annyi tiszteletet sem ad, hogy megkérdezze a másikat, hogy mi járatban van, hiszen ha a másik mondjuk csak barátkozni/beszélgetni akar, akkor nem annyira életbevágó, hogy az illető aktív vagy passzív-e.
1 szavas kérdések/válaszok: óriási bunkóságra vall, mikor valaki feltesz egy egyszavas kérdést (pl. korod?), vagy éppen ennyit válaszol: igen/nem. Az a jó, ha valaki bőven, egész mondatokkal ír, az már talán egy minimális IQ.t feltételez.
Ritkán jövő válaszok: ha valaki nem válaszol azonnal, az azt jelenti, hogy közben mással is foglalkozik. Vagy másokkal is beszélget rajtad kívül, így te csak egy vagy a sok közül, vagy annyira nem tiszteli az embert, hogy egyedül vele beszéljen, hiszen személyesen sem úgy beszélgetünk valakivel, hogy közben a telefont nyomkodjuk.
Egocentrizmus: a másik véglet, mikor valaki sokat beszél, de szinte csak magáról. Igaz, hogy kérdez valamit rólad, de alig várja hogy befejezd, s arra nem is reagál, hanem rögtön magáról kezd beszélni.
Megbízhatóság: ha megbeszélitek, hogy mondjuk holnap este 8-kor fent lesztek a cseten beszélgetni, akkor ott lesz-e? Ha nincs ott, akkor hagyott neked üzenetet arról, hogy ne várd? Ha nem hagyott, az műr megbízhatatlanságra utal. Hiszen ha valaki már ilyen kicsiben kamuzik, az később nagyobb dolgokban is fog.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, érdemes kritikusan nézni mindenkit, de hidd el, nagyon sok jó embert lehet találni, s remélem a fentebb leírt szűrési technikákkal tudtam neked segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!