Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért várja el a legtöbb passzív srác, hogy a másik fél kezdeményezzenek náluk? 20A
Én sem értem...Pont azért lenne jó, hogy meleg vagyok, mert egy másik sráccal járnék, aki hasonló, úgynevezett férfias gondolkodású, mint én, nem egy csaj. Persze ez nem negatívum, de nekem furcsa.
De nekem az az ötletem, hogy szeretnek (egy részük) kiszolgálva illetve alul lenni. ;)
20/aktív(?)
az ismerkedésnél
pl elvárja h mások írjanak rá
nem várom el. max nem merek odamenni. de mostani barátomnál pl én kezdeményeztem
22F
Én elég félénk vagyok, egyszerűen nem merek kezdeményezni, ismerkedni. Meg amúgy is olyan fiúk tetszenek meg, akikről nem lehet sejteni sem, hogy melegek. Persze ők heterók, mert nincs szerencsém...
Nekem egy fiúban (aki aktív) vonzó, hogy ha kezdeményező és magabiztos, de ugyanakkor szerény és kedves. Nem tudom miért, egyszerűen csak tetszik és jól esik. Lehet kicsit lányos, pedig én is fú vagyok, nincs az, hogy a hagyomány úgy kívánja. :/
"Pont azért lenne jó, hogy meleg vagyok, mert egy másik sráccal járnék, aki hasonló, úgynevezett férfias gondolkodású, mint én, nem egy csaj."
De gondolom az ágyban már zavarna, ha férfias gondolatai közt meg akarna dugni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!