Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Annyitól már meleg lennék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyitól már meleg lennék hogy koleszba fogadásból két fiút kellett leszo. Nom egyszerre? Persze a többi szobatársam előtt. Konkrétan most volt este. 19f

Figyelt kérdés

2016. szept. 6. 02:23
1 2 3
 11/21 Költőnő? ***** válasza:
91%
Sírok xd
2016. szept. 6. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy meleg a farkakat cumizni mindenki szereti, az előttem szólók ahogy már említették csak irigykednek rád mert ilyen menő vagány srác vagy. A melegek is nyalnak puncit titokban, szóval nincs gáz ha egy heteró pasi dákót szop.
2016. szept. 6. 12:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak nem vagy komplett. De ez már a szopás előtt is nyilván így volt, nem attól hülyültél meg. Most őszintén: Ki ku*rvul fogadásból?
2016. szept. 6. 13:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hetero srác ilyet nem csinálna hanem felhívná a szüleit hogy sűrgősen költözik, már a fogadás sem utal egészséges, határozott személyiségre, azzal együtt hogy 18 évesen még csinál hülyeségeket az ember :))

De a szobatársaiddal is gáz van ha ezt nézték a tévét helyett azokban is van egy két hegedűvonás...

Egyébként konkrétan mi a folytatása mai nap?

2016. szept. 6. 17:30
 15/21 petike30 ***** válasza:
89%
Szia te egy idiota vagy uram isten 18 19 evesek szorakozàsa sajàt magadat jàratod le grat
2016. szept. 7. 12:32
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem igazán természetes dolog az ilyen, de, ha megtörtént, akkor sincsen semmi baj a dologgal. (kivéve, ha valaki titokban lefilmezte, oszt holnap már a neten fog keringeni a film)Fiatalok és bohók vagyunk, voltunk és leszünk is. Egy koleszban, fiúk összezárva, naná, hogy elinul a fantázia és a kíváncsiság elveszi a bohó fiúk agyjárását. Kédés csak az, hogy miként szoptad le a haverjaidat ? Egy kicsit bevetted a szádba, azt annyi volt, vagy addíg lefetyeltél, amíg a szádba spricceltek ? Ha "nedü" még ízlett is neked, akkor ott már valóban melegségröl lehet szó. Esetleg írhatsz privátban is....
2016. szept. 7. 20:28
 17/21 anonim válasza:
92%

Mondhattad volna azt is, hogy vesztettem, bocs.

Úgyhogy így van: kő kemény ratyi vagy.

2016. szept. 7. 22:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
:D Lennék a szobatársad :D
2016. szept. 12. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:
97%
sajnos le kell kapcsolnom a gépem, mert a nyárra való tekintettel hiába szereltem fel extra hűtéssel, ezt a kérdést nem bírta már , és túlmelegedett a CPU ... sajnálom , meleg vagy mint a kályhacső ... nincs ezzel baj, csak fogadd el, oszt legalább egy f***szt szopjál, ne a fél emeletét
2016. szept. 13. 00:04
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Meleg nem feltétlenül vagy, de azért én elgondolkodnék, hogy ha ilyenbe bele mész, nem érzed erőszaknak, nem érzed magad megszégyenítve, (esetlegesen még élvezted is kicsit) akkor lehet benned egy kis vonzalom a férfiak iránt. Nagyon buta vagy hogy megcsináltad, nem azért mert nekem gondom lenne a melegekkel, hanem mert a sulidban valszeg emiatt cikizni fognak. Ilyenek a mai fiatalok. És igazából meg is érdemled (ha nem durvul el), ez elég hülyeség volt.
2016. szept. 29. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!