Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra dühítő, hogy a mai Magyarország még nem érett meg arra, hogy létesítsenek legalább a megyeszékhelyeken 1-2 meleg szórakozóhelyet?
Csak Budapesten van meleg bár,cruise bár,szauna,meleg mozi? Vidéken miért nincs? Pl:Miskolcon,Debrecenben,Kecskeméten...stb!?
Egyszerűen nem értem,pedig biztosan lenne forgalma.
Nézzük meg Angliát vagy Franciaországot,mennyi ilyen meleg hely van.
Nálunk meg vidéken sehol semmi,csak a nem elfogadás,az érthetetlenség.
Aki,pl. Pécsen lakik,az kellemes kikapcsolódásra utazzon fel mindig Budapestre?
Első baj, hogy református- talán elfogadóbbnak kéne lenni, mivel Isten is, ha már a Terroristáknak is meg kell bocsátanunk- akkor mi a baj azzal ha azonos neművel élek hűséges, becsültes kapcsolatban...?
Na, mindegy no comment!
A másik Kecskemét- egy vacak kis falu...
Remélem a gyerkőcök nagyrésze elhúz onnan a francba ahol ilyet tanítanak.
(Mondjuk én évek óta Londonban élek szóval én ezt szégyenletesnek tartom hogy itt tart ez az ország az elfogadás terén)
Ez az ország még ott tart, hogy pl. egy zalaegerszegi meleg férfi ha ismerkedni akar, akkor fel kell űlnie a vonatra és irány 200km-re a Déli pályaudvar és onnan már elérhetők a meleg helyek.
Ez elképesztő, hogy még itt tartunk a rendszerváltás után közel 30 évvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!