Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kell valamitol tartanom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell valamitol tartanom?

Figyelt kérdés
Hétfőn talizok egy pasival aki ki fog kötözni és izgulok mert.ez lesz első egyutlét fiuval
2016. szept. 3. 01:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én először nem játszanék kötözősdid. Az elsőnek emlékezetesnek kellene lennie, nem tudom, hogy téged izgat e a dolog. Elhiszem hogy izgulsz. Hiszen mégis az első. De én megbeszélném a pasival. De te tudod...
2016. szept. 3. 01:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyesmibe minimum egy rendes beszélgetős találkozás után kéne csak belemenni, nem árt lecsekkolni élőben is a partnert mielőtt egyből neked esik és megkötöz. :D Annyit fűznék még hozzá, hogy valami "safe word" mindenképp legyen, ha mégis ráveszed magad a dologra.
2016. szept. 3. 02:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne engedd neki! Kikötözést csak stabil ismertség után engednék, ami minimum pár hónap.

És ha bántani fog? Ha kirabol?

Vigyázni kell magadra.

2016. szept. 3. 07:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kikötözést az első alkalomra felejtsd el! Már csak azért is mert ez lesz az első pasis kalandod. Nagyon rosszul sülhet el ez a történet. Még az is előfordulhat, hogy utána zndorodni fogsz a szex minden formájától.
2016. szept. 3. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is várnék a kikötéssel mert nem is mered igazán és mi lesz ha még meghívott pár barátját is és a végén elsőre többen lesznek nem lesz kellemes elsőre!
2016. szept. 3. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég rossz ötlet.
2016. szept. 3. 12:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy segítettetek nem fogok belemenni :)
2016. szept. 3. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Első alkalommal ez eléggé meredek! Ha mégis belemész, akkor az értéktárgyakat hagyd otthon!
2016. szept. 3. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
aaa dejó neked:D érezd jól magad
2016. szept. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!