Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 19 éves vagyok és decemberben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok és decemberben lesz 1 éve hogy tablettát szedek. Mikor kellene szünetet tartanom a szedésében?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a nödoki,hogy véletlen se tartsak szünetet,ha nem akarok gyereket. 24 l, lassan 3 éve szedem
2013. nov. 23. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen szünetre gondolsz? A két levél közötti tablettamentes időszakra? Vagy arra, hogy hosszabb időre abbahagynád a tabletta szedését?

Elstben minden levél után kell tartani (ha olyan tablettád van).

Utóbbit pedig akkor, ha gyermeket szeretnél.

2013. nov. 23. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
*Elsőt
2013. nov. 23. 23:02
 4/7 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy hosszabb időre abbahagyni a tabletta szedését. de akkor nem gond ha 2-2,5 év után teszem ezt meg?
2013. nov. 23. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
van aki 3 évet mond, van aki 5-öt. mindenképp kell szünetet tartanod, mert ha nem, akkor hozzászokik a szervezeted a gyógyszerhez és immunissá válsz.
2013. nov. 24. 00:13
 6/7 perfect li(f)e válasza:
A mai fogamzásgátlóknak már olyan alacsony a hormontartalmuk,hogy nem okoz(hat) gondot ha huzamos ideig szeded. Persze ajánlott az éves vizsgálat és rákszűrés, ott ha bármi negatív hatása van a tablettának, ki fog derülni. Amíg nincs panasz, szedheted.
2013. nov. 24. 00:15
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, így már megnyugodtam :)
2013. nov. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!